Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Katılımcı sayısı
989. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

883 89.28%
  • Hayır

106 10.72%
Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
162 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalı ama bazı şeylere de dikkat etmek gerekir kürsü özgürlüğü o bile iyi düşünülerek tam kapsamlı olarak kaldırmak yersiz ama çıkıp ta kürsüden kürtçede konuşmak değil tabii uzun konu benim düşüncelerime göre ama burdan kimsenin ilgilenmeyeceğini bildiğim için uzun yazmak gereksiz kaldırımalı çok geç kalınmış bir olay

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onları ben seçiyorsam benim oyumla oraya geliyorlarsa dokunulmazlık da ne.Kendilerine güvenmiyorlarsa yapmasınlar bu işi.Kaldırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı passenger85 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HOCAM SENDE HAKLISIN AMA BUNLARIN Bİ KISMI SÜPER ZATEN.DİGER KISMI CİGERİ BEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR. MESUT YILMAZ EN BÜYÜK ŞEREFSİZ ÇOK ÖZÜRDİLERİM TÜRKİYEYE ATTIĞI KAZIK MAVİ AKIMLA BİZİ BİTİRDİ BAKIN ŞİMDİ YİNE MECLİSTE AMA NE SES NE SOLUK YOK SALLA BAŞI AL MAAŞI. YANİ OLAY ŞU BUNLAR HER TÜRLÜ YOLUNU BULURLAR .

BİZİM KANUNLARDA BENCE ÇOK BOŞLUK VAR .

NEDEN DERSENİZ BİR GRUP TERÖRİST YANDAŞI ŞUAN MECLİSTE PROPAGANDA YAPAR İKEN VE BENİM KARDEŞİM MEHMEDİM ORDA DAĞDA TERÖRİST ARIYORSA ARTIK NE YAPILMALI NE DİYELİM .

DÜŞÜNCENE SAYGI DUYARIM ÜSTAT .
    kardeş kusuruma bakma ancak ben yönetici olsaydım bu mesajın yüzünden sana cezayı verirdim...ancak yönetici olmadığım ve forumun kıdemli bir üyesi olarak sadece sana şu aşamada tavsiyede bulunacağım....forum kurallarındada açıkça belirtildiği gibi herhangi bir şahıs için karalayıcı ve küçük düşürücü haber yazılamaz bu forumda...kesinleşmiş bir yargı kararı olduğu taktirde burada paylaşır ve hep beraber tartışırız...ismini zikrettiğiniz zatı severiz sevmeyiz,beğeniriz yada beğenmeyiz ancak elimizde kesinleşmiş bir yargı kararı yokken ve bu ülke hukuk devleti ise,ayrıyetten bu forumda bu ülkenin yasalarına bağlı olduğuna göre vicdanınızda oluşan kanaatleri elinizde herhangi bir yasal karar olmadan burada verirseniz hem forum kuralları dahilinde hemde Türk ceza kanununa göre suç işlemiş olursunuz...size tavsiyem bu mesajınızı editleyiniz ve mesaj yazarken bir daha sefere bu hususları unutmayınız...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dokunulmazlık yok kalksında yok kalkmasında kalksa ne olur yan baktın diyen vekile dava acar vekiller millete hizmeti bırakıp mahkemelerde sürünür sacmalıktan başka bir şey degil hem dokunulmazlık kalksa ne olur kalkmasa ne olur vekiller ölesiye kadar vekil secilmiyor ya vekillik bitince dava acarsın sucu varsa ceker diyecez amma gördük işte millet vekilligi bitmişler yargılandı 200 sene istenenler 2 yıl yatmadı bile yapanın yaptıgının yanına kalması bu kanunların yetersizligi ve lastikliligine işaret degilmi kültür ve ahlak seviyesinin toplumun her kesiminde düzelmesi ve gelişmesi kanunların caydırıcılıgı şart degilmi yoksa lafta kalksa ne yazar kalkmasa ne yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalıdır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhakkak kaldırılmalı.hepside bu zırhın arkasına saklanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milletin Evikili Diyoruz Suçlu Kişi Seçmiyoruz Oraya Gelen Her Istediği Gibi At Koştursun Diye Seçmiyoruz.madem Insan Olarak Geliyorlar Insanca Davransınlar Baş Oldular Diye Taş Yarmayıp Nasıl Olsa Dokunulmazlığım Var Demesinler ...... Kaldırılsın Diyorum!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabi ki kaldırılmalı ne dokunulmazlığı halkın seçtiği insanlar dokunulmaz olacak kim dokunmayacak halk niye dokunmayacak rahat rahat cepleri dolsun illegal işler yapsınlar diye ne güzel memleket tabiki kalkamalı. kalkmamalı diyenlerin ne akla hizmet ettiklerini anlayabilmiş değilim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elerinize saglik usta evet bana göre milet vekilleri miletin vekili deyil adeta zenginin vekilleri bana göre yüzbin defa millet vekilerinin dokunulmazliklari derhal kaldirilmalidir
    Konu muhtar59 tarafından (11-12-2007 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet vekili dokunulmazlığı kaldırılmakla kalmasın ,üst düzey görevlilerin,diplomatların,askerlerin dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır.saygılarımla

Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri