REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Katılımcı sayısı
989. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

883 89.28%
  • Hayır

106 10.72%
Sayfa 10/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
162 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben TC.Vatandaşı olarak kesinlikle karşıyım dokunulmazlık denen geri kalmış düşünceye.
    millet vekili olduda ne oldu yani... sınırlar içerisinde her insan birse kimsenin dokunulmazlık diye lüksü olmamalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede kaldırılmalı arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dokunulmazlıklar tamamen kaldırılmalı önüne gelen her haltı her naneyi yiyip .kendilerini olaylardan muaf kılabilmek için millet vekili diye karşımıza çıkıyor örnek FADIL AKGÜNDÜZ namıdiyar JET FADIL yurt dışında çalışan işçi kardeşlerimizin parasının üzerine yatıp millet vekilliğiyle işi yırtmak istedi ve buna benzer benzemez birçok kişiler tarafından gerçekleştirilen olaylara tanıklık ettik biz türk milleti olarak . bu tür olayların birdaha yaşanmaması için dokunulmazlıklar bence kalkmalı ve yargı yolu açılabilmeli madem milleti için orada milletinede hesap verebilmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mutlaka kaldırlmalı çok dürüst milletvekillerimiz var fakat mevkilerini kötü ye kullanan vekillerimizde var dokunulmazlıkların kalkması en azında caydırıcı olur bu da halkın yararına olur umarım bunu yapacak cesaret vardır meclisimizde her seçim öncesi bunu vadetip seçim sorası rafa kaldırıyorlar inancımda pek yok kaldırıcaklarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence türkiye buna hazır değil sistem çöker şimdi
    birbirlerini iftirayla şunla bunla kalktığını düşünmek
    bile ürkütücü meclisi bile dava ederler birakın kişileri
    size aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kaldırılmalı ki herkese aynı adaletle davranılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede bir an önce kadırılmalı ama kaldıramazlar çünkü şu an baştakilerin bütün çabası kendilerini ve yakın çevresini zengin etmekle meşkul dokunulmazlık kimin umurunda ülke kimin umurunda muhalefet dokunulmazlıklar kürsü hariç tümü kalsın deyince baştakiler meclisi linç etmek istiyorlar demedimi kendileride suçlarını bildiği için çoğunlukta onlarda olduğu için dokunulmazlıklar kalkmaz herkeze kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Tabiki kaldırılmalı ellerını kollarını sallayarak gezmemelıler
    benim dokunulmazlıgım var diyeminler..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılması gerekiyor aslında tabii herşey tam tesisatlı ve doğru uygulanarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle kalkmalı vekilimin benden farklı yanı olmamalı. Dokunulmazlığın arkasına saklanılmayınca, neler değişiyor görmek istiyorum fakat bana çok uzak ihtimal görünüyor.
    Kesinlikle kaldırmazlar.

Sayfa 10/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri