REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 40100 ci tv de görüntü yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 40100 ci tv de görüntü yok

arkadaslar merhaba
    sat-40100 ci bir cihaz var elimde. display ekranında cihazın çalıştığını görüyorum yalnız görüntü tv de yok. farklı skart kablolari ile denedim. skartların sağlamlığını baska cihazlarda test ettim. baska cihazları çalıştıran kablolar bunda olmuyor cihazın arıza neresinde olabilir. yazılım atim fakat cözüm olmadı.yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

40100 cı bende de var ne yapayında şifreleri çözeyim sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oksijen1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40100 cı bende de var ne yapayında şifreleri çözeyim sağol
    Çihazınıza bu linkdeki yazılımı yükleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vahap66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar merhaba
    sat-40100 ci bir cihaz var elimde. display ekranında cihazın çalıştığını görüyorum yalnız görüntü tv de yok. farklı skart kablolari ile denedim. skartların sağlamlığını baska cihazlarda test ettim. baska cihazları çalıştıran kablolar bunda olmuyor cihazın arıza neresinde olabilir. yazılım atim fakat cözüm olmadı.yardımcı olursanız sevinirim
    Cihazınızda ara kablo giriş var ise ara kablo takarak cihazı çalıştırıp tv den arama yaptırıp test edebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri