arkadaşlar benim nokıa 6630 telefonum var ben bu telefona program atmak istiyorum işin acemisi oldugumdan dolayı beni yönlendirirseniz sevinirim bu işiçin birtane kar okuyum var şimdiden tesekür ederim hepinize kolay gelsin :49:
arkadaşlar benim nokıa 6630 telefonum var ben bu telefona program atmak istiyorum işin acemisi oldugumdan dolayı beni yönlendirirseniz sevinirim bu işiçin birtane kar okuyum var şimdiden tesekür ederim hepinize kolay gelsin :49:
arkadaşım bunun için öncelikle pc suite programı kurulu olması lazım sonra lazım olacak olan bir tanede data kablosu işini görür programı yükledikten sonra zaten içeriği türkçe olduğu için seni yönlendirecektir.
data kablosunu tlf tak,pc ye bagla programi kur sonrasi gelir zaten![]()
kart okuyucu pc suite programi ile kolaydir.surukle birak yontemi ilede program kurmayi deneyebilirsin,tabi tlf kartina ne yuklemek istedigine bagli bu,bildigim kadari ile![]()
hafıza kartını bilgisayara tak.istediğin müziği yükle
canlı canlı nasıl yapılıyo bır gor oyle dene yoksa telı yakarsın.
Arkadaşım kart okuyucu ile artık herşey daha kolay, kart okuyucun varsa data kabloya gerek yok. 6630 un için her türlü programı net te bulman mümkün. Kolay gelsin.
kart reader la hafıza kartına program atılır
hemde hiç bir programa gerek yoktur
--aşama ---
1--kart okuyucunu bilgisayara tak----hafıza kartına yeni klasör aç-klasöre isim ver..(kurulum dosyaları gibi)...telefona kurmak istiğin progrmları bu klasöre at...
2--kartı telefona tak
3--menü----araçlar---dosya yöneticisi.....aç
4--dosya yönetici açıldığında ilkin tel.. hafızası gözükür--joystikle sağ tıkla---hafıza kartına gir,,,
5--hafıza kartı bölümünden açtığın klasörü bul((kurulum dosyalar))....ve klasöre gir..
6--bu klasörde bilgisayardan attığın proğramlar gözükecek....istediğin proğramı seçip aç diyecen...ondan sonrası bilgisayarda program kurmak gibi...
7--program kurulum yerlerini hafıza kartı olarak seç...telefon hafızası boş kalsın...
8--istemediğin bir pro..kurdun diyelim....menü---araçlar--yönetici---kaldırmak istediğin proyu seç --sol seçenek tuşu ---kaldır.....de işlem tamam---
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri