REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny kullanıcıları acil ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en iyisi usb girişli bir next al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben de NEXT 2000 Süper Cis Plus var kesinlikle NEXT tavsiye ederim 2000 Süper in bikaç çeşidi var onlardan herhangi birini yada eski gri kasa 2000 serisi var yani illa Next illa 2000 seri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next al derim usb li olsun yazın 2000 cız super pulus modül ve usb li aldım gayet mennunum saglıcakla

saygılar :45:
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa yumatu ı@serisinden al hem ucuz hemde yazılım destegi var
    DİJİTAL HACKER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000 Super Plus şu anda piyasada bu cihazın üstüne bi cihaz daha yok..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cx de sadece kart okuyucu var cıx daise hem kart okuyucu hemde modül girişi var. usb girişine flaş diskine yüklediğin resimlere tv den bakabilir müziklerini tvden dinlebilir en önemlisi flaş diskine yüklediğin yazılımı direk cihaza kumanda yardımı ile yükleyebilirsin. bu seride com girişinden kart paylaşımıda yapabilirsin.
    peki flash diskin içine film(video) yüklesek onuda oynatıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bugün bana next 200 cıs super plus usb li cihaz için 410 milyon dediler bu fiat normalmi başka bir yere daha sordum bu sefer 210 milyon dediler hiçbirşey anlamadım. 210 milyonluk cihazın next 200 cıs süper plus olduğunu söyledi istersen hemen getirtebiliriz dedi getirttirimmi ne dersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuş.Arkadaşım bu cihazlardan CX olanı 200 ytl Cıs olanı 230 ytl civarı eğer peşin alırsan dahada aşağı ama bu sırf cihazın kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve işçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam uztam anladım benim lnb veya canaka ihtiyacım yok tüm tesisatlar kurulu ozaman ben yarın 210 ytl diyen arkadaştan 200 cıs super plus usb li olanı getirtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuş.Arkadaşım bu cihazlardan CX olanı 200 ytl Cıs olanı 230 ytl civarı eğer peşin alırsan dahada aşağı ama bu sırf cihazın kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve işçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.
    demekki insanlarda vicdan kalmamış

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri