REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Sunny kullanıcıları acil ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki flash diskin içine film(video) yüklesek onuda oynatıyormu

hayır oynatmaıyor arkadaşım ben müzük ve resimleri denedim. flaş diskten yazılımda yükledimgayet başarılı bir cihaz.

ama ben dream 500 kullanıyorum tabi benim lınux un yanında biraz aşağıda kalır next.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır oynatmaıyor arkadaşım ben müzük ve resimleri denedim. flaş diskten yazılımda yükledimgayet başarılı bir cihaz.

ama ben dream 500 kullanıyorum tabi benim lınux un yanında biraz aşağıda kalır next.
    bilgin için teşekkürler usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fakat ben tv'den yaptığım kayıtları seyrediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

onu denemedim ama cihazın mpeg oynatma programı yada ne tür formattakayıt ettiği ve bu formata uygun bir dosya olursa olabilir ama o kadar incelemedim bu konuda aslında serkan yılmaz yada kosavalı daha iyi cevap verebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pisisik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bugün bana next 200 cıs super plus usb li cihaz için 410 milyon dediler bu fiat normalmi başka bir yere daha sordum bu sefer 210 milyon dediler hiçbirşey anlamadım. 210 milyonluk cihazın next 200 cıs süper plus olduğunu söyledi istersen hemen getirtebiliriz dedi getirttirimmi ne dersiniz.
    çok özür diliyerek söylüyorum ama ben olsaydım bu 410 ytl fiyatı veren adama 'pavyonmu zannettin burayı' derdim...bu ne kardeşim yaw...insanlarda ahlak diye bişey kalmamış...basit vurguncu zihniyet bunlar...ahlaklı biçimde iş yapsa belki biraz zorlanır ama 20 sene o piyasada tutunur...ama adamın niyeti o değilki...vurgun vurmak...yazıklar olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki makina tv'den kayıt yapabiliyormu?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapıyor arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapıyor arkadaşım
    o zaman çok üze bir makinaya benziyor bu

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri