bence en iyisi usb giriþli bir next al
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bence en iyisi usb giriþli bir next al
arkadaþým ben de NEXT 2000 Süper Cis Plus var kesinlikle NEXT tavsiye ederim 2000 Süper in bikaç çeþidi var onlardan herhangi birini yada eski gri kasa 2000 serisi var yani illa Next illa 2000 seri
next al derim usb li olsun yazýn 2000 cýz super pulus modül ve usb li aldým gayet mennunum saglýcakla
saygýlar :45:
yanýklarda iz býrakmaz
bana kalýrsa yumatu ý@serisinden al hem ucuz hemde yazýlým destegi var
DÝJÝTAL HACKER
Next 2000 Super Plus þu anda piyasada bu cihazýn üstüne bi cihaz daha yok..!!
ustam bugün bana next 200 cýs super plus usb li cihaz için 410 milyon dediler bu fiat normalmi baþka bir yere daha sordum bu sefer 210 milyon dediler hiçbirþey anlamadým. 210 milyonluk cihazýn next 200 cýs süper plus olduðunu söyledi istersen hemen getirtebiliriz dedi getirttirimmi ne dersiniz.
Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuþ.Arkadaþým bu cihazlardan CX olaný 200 ytl Cýs olaný 230 ytl civarý eðer peþin alýrsan dahada aþaðý ama bu sýrf cihazýn kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve iþçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.
tamam uztam anladým benim lnb veya canaka ihtiyacým yok tüm tesisatlar kurulu ozaman ben yarýn 210 ytl diyen arkadaþtan 200 cýs super plus usb li olaný getirtim.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri