Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sunny kullanýcýlarý acil ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence en iyisi usb giriþli bir next al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ben de NEXT 2000 Süper Cis Plus var kesinlikle NEXT tavsiye ederim 2000 Süper in bikaç çeþidi var onlardan herhangi birini yada eski gri kasa 2000 serisi var yani illa Next illa 2000 seri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next al derim usb li olsun yazýn 2000 cýz super pulus modül ve usb li aldým gayet mennunum saglýcakla

saygýlar :45:
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana kalýrsa yumatu ý@serisinden al hem ucuz hemde yazýlým destegi var
    DÝJÝTAL HACKER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next 2000 Super Plus þu anda piyasada bu cihazýn üstüne bi cihaz daha yok..!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým cx de sadece kart okuyucu var cýx daise hem kart okuyucu hemde modül giriþi var. usb giriþine flaþ diskine yüklediðin resimlere tv den bakabilir müziklerini tvden dinlebilir en önemlisi flaþ diskine yüklediðin yazýlýmý direk cihaza kumanda yardýmý ile yükleyebilirsin. bu seride com giriþinden kart paylaþýmýda yapabilirsin.
    peki flash diskin içine film(video) yüklesek onuda oynatýyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam bugün bana next 200 cýs super plus usb li cihaz için 410 milyon dediler bu fiat normalmi baþka bir yere daha sordum bu sefer 210 milyon dediler hiçbirþey anlamadým. 210 milyonluk cihazýn next 200 cýs süper plus olduðunu söyledi istersen hemen getirtebiliriz dedi getirttirimmi ne dersiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuþ.Arkadaþým bu cihazlardan CX olaný 200 ytl Cýs olaný 230 ytl civarý eðer peþin alýrsan dahada aþaðý ama bu sýrf cihazýn kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve iþçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamam uztam anladým benim lnb veya canaka ihtiyacým yok tüm tesisatlar kurulu ozaman ben yarýn 210 ytl diyen arkadaþtan 200 cýs super plus usb li olaný getirtim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuþ.Arkadaþým bu cihazlardan CX olaný 200 ytl Cýs olaný 230 ytl civarý eðer peþin alýrsan dahada aþaðý ama bu sýrf cihazýn kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve iþçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.
    demekki insanlarda vicdan kalmamýþ

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri