Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arasý

Konu: Sunny kullanýcýlarý acil ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuþ.Arkadaþým bu cihazlardan CX olaný 200 ytl Cýs olaný 230 ytl civarý eðer peþin alýrsan dahada aþaðý ama bu sýrf cihazýn kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve iþçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yuh yani 410 milyon diyende hiç Allah korkusu yokmuþ.Arkadaþým bu cihazlardan CX olaný 200 ytl Cýs olaný 230 ytl civarý eðer peþin alýrsan dahada aþaðý ama bu sýrf cihazýn kendisi çanak,lnb,disegc,kablo ve iþçilik hariç hepsi içerisinde en fazla 350 ytl'dir.
    demekki insanlarda vicdan kalmamýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamam uztam anladým benim lnb veya canaka ihtiyacým yok tüm tesisatlar kurulu ozaman ben yarýn 210 ytl diyen arkadaþtan 200 cýs super plus usb li olaný getirtim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fakat ben tv'den yaptýðým kayýtlarý seyrediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

onu denemedim ama cihazýn mpeg oynatma programý yada ne tür formattakayýt ettiði ve bu formata uygun bir dosya olursa olabilir ama o kadar incelemedim bu konuda aslýnda serkan yýlmaz yada kosavalý daha iyi cevap verebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki makina tv'den kayýt yapabiliyormu?????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yapýyor arkadaþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yapýyor arkadaþým
    o zaman çok üze bir makinaya benziyor bu

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri