REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Avea 5000 SMS gönderme hakkı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kontör tuzağı
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kim çekecek 5000 smsi
    göz boyaması

dostum öyle düşünme özellikle msj ağırlıklı kullananlar var telefonlarını ve bunun en güzel yanı avea içi 5000 sms ve ya tüm operatörlere 500 sms hakkı vermesi bunu hiç bir operatör vermiyor şu an için bence cazip bir kampanya 39 kontur de çok değil normalde 20 sms de gider 40 kontur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum öyle düşünme özellikle msj ağırlıklı kullananlar var telefonlarını ve bunun en güzel yanı avea içi 5000 sms ve ya tüm operatörlere 500 sms hakkı vermesi bunu hiç bir operatör vermiyor şu an için bence cazip bir kampanya 39 kontur de çok değil normalde 20 sms de gider 40 kontur
    Birleştirdim umuter konu guncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için tşk

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saçma bi kampanya.
    Hem 39 kontör alıyorlar hem de verdikleri SMS'leri 30 gün içinde kullanman gerekiyor.
    Bu tuzağa düşmeyin derim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saçma bi kampanya.
    Alıntı cikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hem 39 kontör alıyorlar hem de verdikleri SMS'leri 30 gün içinde kullanman gerekiyor.
    Bu tuzağa düşmeyin derim...

dostum neden öyle düşünüyorsun??sürekli sms kullanan kişiler var özellikle öğrenciler bunlar için gayet güzel bir kampanya 1 ay süre de gayet uzun bi zaman normalde gönder bakalım 500 sms kaç konturun gider??turkcell nar kampanyası yapıyordu 1 hafta zaman veriyordu ona bakarsan

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri