REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: çok Acil Cvp Bekliyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok Acil Cvp Bekliyorum

sayın ilgili öncelikle bu konuyu yazacağım sayfa eğer buraya uygun değilse çok özüer dilerim.bizim binada merkezi uydu sistemi var ve (2 çanaklı ) acaba ben balkona 3. bir çanak koysam ne ile sisteme girebilirim.şu eskiden analog reciver lerde kullandığımız 12 v. swiç olabilirmi acaba lütfen yardımcı olurmusunuz.teşekkür eder başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır arkadaşım merkeze sisteme giremezsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır arkadaşım merkeze sisteme giremezsiniz..
    slm aslında girer baglaya bilir eyer yukarıdaki santıral merkezi sistem eyer santıraldaki cıkışlar 3 cu anten kabul ederse gire bilir yeni çıkan merkezi sistemlerdeki santırallar 3 veya 4 uydu baglıya bilirsin ama bi şartla eyer santıralın uyum saglıyorsa santıralın dayzık siwiç çoklu saglıyorsa olur sayglılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı melih6078 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ilgili öncelikle bu konuyu yazacağım sayfa eğer buraya uygun değilse çok özüer dilerim.bizim binada merkezi uydu sistemi var ve (2 çanaklı ) acaba ben balkona 3. bir çanak koysam ne ile sisteme girebilirim.şu eskiden analog reciver lerde kullandığımız 12 v. swiç olabilirmi acaba lütfen yardımcı olurmusunuz.teşekkür eder başarılar dilerim.
    Sisteme yeni bir anten ekleyebilirsin.
    Kısıca tarif edeyim;Santraldan gelen kablonun uçuna iki kablo ekleceksin.Kablonun bir uçunu Diseg in 1 bölümüne diger ucunu 2 yazan yere balkona taktığın çanaktan gelen uçunda Diseg 3 yazan bölüme takıp.Çihazınızdan gerekli diseg ayarlarını yapınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı melih6078 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ile ilgili olarak aşagıraki linki inceleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVET OLA BİLİR FAKAT SİSTEME VERE MEZSİN YANİ(APT) DAKİLERE O*** SANECE SEN TEK CİHAZLA 3 4,5,6,7,8 UYDU YA KADAR İZLE BİLİRSİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri