Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Lazer TV ler yolda

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Lazer TV ler yolda

    Eğer tüplü televizyonunuzu değiştirmek istiyorsanız, LCD veya Plazma TV almadan önce biraz daha beklemenizde fayda var. Çünkü televizyon teknolojisinin yeni gözdesi Lazer TV’ler 2008’den itibaren satışa sunulacak. Uluslararası etkinliklerde tanıtılan Lazer TV’ye yatırım yapan şirketler arasında Mitsubishi ve Sony başı çekiyor. Lazer TV’nin çalışma tekniği oldukça basit. Kullanılan üç ana renk kırmızı, yeşil ve mavi birer lazer ile gönderilerek ekrandaki görüntü oluşturuluyor. Lazer ışınları kullanıldığından hem renkler oldukça gerçekçi oluyor, hem de her zamankinden ince ekranlar üretilebiliyor. Amerika’daki araştırma laboratuarlarında geliştirilen DLP adlı teknolojiyi kullanan Lazer TV’Ler, yakın geleceğin yayın standardı olacak High Definition (yüksek tanımlı yayın) teknolojisini de destekliyor.

    Daha hafif, ince, uzun ömürlü ve tasarruflu
    Bu yeni kuşak televizyonların bir başka özelliği de ekranlarının cam yerine özel sert plastikten üretiliyor olması. Bu sayede Lazer TV’ler Plazma TV’lere göre dörtte bir daha ince ve yarısı ağırlıkta.
    Lazer’lerin diğerlerine göre bir başka artısı da uzun öm




  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    arkadas bunun fıyatı bayagıda pahalıdır ama.hırsızlar eve ılk gırdıgınde parayı degıl teknolojık chazlarımızı goturmeye baslarlar.ama zarıf bır model dogrusu.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Burada daha detaylı açıklama var

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •