sunny AT 7010 DZ
info 10.05.21 D-280
s/w v02.00.07
h/w v16.00.A1
loader V2.1.9 v3
Bu cihaza göre stream yazılım ve inxtc nin ok olduğu bi yazılım varmı?
Yoksa tps ler ile inxtc arasında seçim yapmam mı gerekiyor ?
sunny AT 7010 DZ
info 10.05.21 D-280
s/w v02.00.07
h/w v16.00.A1
loader V2.1.9 v3
Bu cihaza göre stream yazılım ve inxtc nin ok olduğu bi yazılım varmı?
Yoksa tps ler ile inxtc arasında seçim yapmam mı gerekiyor ?
Var arkadaşım
Yazılım burada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Soft cam burada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yanlız stream yazılım attığında cihaz resetlenir kanal listesi atmak zorundasın çünkü Türksat'ta kanalları eksik bulur.Yazılım atmadan kanal listeni yedekle yazılımdan sonra atarsın.
Konu kucer06 tarafından (12-12-2007 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
Sağol dostum. Akşam deneyip yarın haberdar ederim.
Bu softcam ı yüklediğim zaman polsat keyleri auto mu oluyor yoksa günlük değiştirmem mi gerekiyor. Bu konudada aydınlatırsanız beni sevinirim.
Hayır polsat auto değil değiştiği zaman elle gireceksin sofcamdaki polsat keyler güncel değil soft camı attıktan sonra polsat'ın keylerini elle girersin.Bu soft cam sadece Inxtc tv'yiaçar
arkadaşlar bende sunny 9085 fta var 9030 un yazılımını yükledim tps outo ama açıyorum sadece 1 dakika falan sürüyor sonra tekrar açıyorum yine aynı oluyor nedendir acaba
Kucer06 ustam bahsettiğin yerdeki
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_Fech-071106.zip vede
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_Fech-071106_TR_DIL_OK.zip dosyalarını önce kurukafa yükleyerek reicever a yükledim fakat kanal arama bölümüne geldiğim zaman cihazım donuyor.
Reset atmama rağmen kanal arama bölümünü açtığımda tekrar donduğunu görüyorum.
Yazılımlarda bi hata olabilirmi yoksa benim cihazımdan kaynaklanan bi sorun mu var.
Cihaz bilgilerimin
sunny AT 7010 DZ
info 10.05.21 D-280
s/w v02.00.07
h/w v16.00.A1
loader V2.1.9 v3
Bu şekilde olduğuna eminim bunun nedeni nedir acaba ?
Arkadaşım stream yazılımda kanal tarama ile tüm kanalları bulamazsın kanal listesi atmak zorundasın boşuna taratmaya çalışma başarılı olamazsın.Kanal listesi indir kaon sunny iki mb kanal editörü ile kanal listesini yükle.İndirdiğin editörü ilk önce bilgisayarında kur yoksa çalışmaz
Ustam kanal tarama yapamıyorum ki. Kanal tarama yerini açtığımızda uydu listesi geliyorya orda uydular sıralı ama amos uydusu üzerinde kalıyor ne aşağı çekebiliyorum ne yukarı hatta exit yapıp çıkmak istiyorum ama uydu listesinin olduğu yerden çıkmam için ya kumandadan kapama tuşuna basıyorum yada cihazı kapatıp açıyorum. Sonra yine aynı şeyler oluyor.
Ekranda hait'mi yazıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri