REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 80800 cı canal J yardım lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 80800 cı canal J yardım lütfen...

arkadaşlar 80800 cı uydu alıcım var.canal j-tiji-filles tv kanallarında sürekli donma ve kırılma oluyor daha sonra kendiliğinden düzeliyor ama sürekli tekrarlıyor.arkadaşımın evinde vestel uydu alıcısıyla denedik kesinlikle donma ve kırılma olmuyor.uydu alıcımla ilgili bir problem var ama bir türlü çözemedim.kanalları silip tekrar kurdum yine düzelmedi.cihazımda goldmasterin orjinal yazılımı var.yardım lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kırılma ve donma canak ayarlarından olmasın arkadaşım.Sinyal seviyesi nasıl o kanalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xhardlove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 80800 cı uydu alıcım var.canal j-tiji-filles tv kanallarında sürekli donma ve kırılma oluyor daha sonra kendiliğinden düzeliyor ama sürekli tekrarlıyor.arkadaşımın evinde vestel uydu alıcısıyla denedik kesinlikle donma ve kırılma olmuyor.uydu alıcımla ilgili bir problem var ama bir türlü çözemedim.kanalları silip tekrar kurdum yine düzelmedi.cihazımda goldmasterin orjinal yazılımı var.yardım lütfen...
    Çihazının yazılımını güncelleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kırılma ve donma canak ayarlarından olmasın arkadaşım.Sinyal seviyesi nasıl o kanalın

sinyal seviyesi 99 arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xhardlove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sinyal seviyesi 99 arkadaşım.
    Aynı yerde vestel uydu alıcısında her hangi bir sorun olmadığınızı söylemişsiniz.
    en iyi çözüm Çihazınıza yeni yazılım yüklemenizdir.Çünkü 80800 cı cihazın sinyal alması vestelden daha iyidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri