REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tps'leri açamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 tps'leri açamıyorum

Arkadaşlar merhaba.
    Bende 9400vci ve üzeirnde orion çipsetli x modül var. 19 Eylül tarihli tps yazılımını yüklememe rağmen tps ler açılmıyor. Aslında problem 8 Haziran da da vardı, onda da bir türlü açılmıyordu. Belki bunda başarırız dedim ama yine olmadı.

Sorun ne olabilir. Bir ara cihazımı buradaki servise götürdüğümde modül kullanarak bir yazılım yüklemişlerdi, bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi.

Yardımcı olursanız, sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saat ayarından kaynaklanıyor... saate göre *** güncellemesi yapıyor... menü saat ayarından yerel saat ayarını otomatik yap saat farkınıda +3.00 yap tamamdır... sonrasını biliyorsun... hotbirt 10873 frekansındaki kanallardan herhangi bir kanala gel kırmızı tuşa bas ok.le... complete deyince exit ile çık tamamdır... kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çoook Teşekürlerr....

ARKADAŞIM GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....

AÇILDI...:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sorun çözüldü, ama?

Tps modülü çıkarınca geldi, ama bu sefer ben modülle birlikte digiturk kanallarını da seyrediyordum, şimdi onlar gidiyor. Bir modülü güncellemeye deneyeceğim, inşallah başarırım. Ya da modülün ayarları ile oynayarak bu mümkün olabilir mi? :49:
    Konu husam07 tarafından (28-09-2007 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: sorunun çözümünü buldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı ustam benim kardeşin 9400cı var ama yükleme yap deyince bu yzı çıkıyor (waiting for request reset setap box) haliyle yükleme başlamıyor ne yapmam gerek konu açmayı bilmediğim için bura yazdım acill cevap bekliyorum şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı ustam benim kardeşin 9400cı var ama yükleme yap deyince bu yzı çıkıyor (waiting for request reset setap box) haliyle yükleme başlamıyor ne yapmam gerek konu açmayı bilmediğim için bura yazdım acill cevap bekliyorum şimdiden tşkler
    Uyumluluk ayarlarına bakınız ve talimata uygun yukleyiniz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uyumluluk ayarlarına bakınız ve talimata uygun yukleyiniz
    dostum dediğini çoktan yaptım ama fazla detayı yok ben parantez içinde ayrıntıyı yazdım sanıyorum cevabıda ona göre verirseniz sevinirim ilginiz için tşk
    Konu anlayıs tarafından (30-09-2007 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazı çıktığında Cihazınızı kapatıp açınız...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar açılışta 3.81 yazan GM cihaza 19.09 tarhli yazılımdan yükledim ancak F1 tuşuna basınca bir müddet sonra fail veriyo 5.81 olan cihazlarda sorun yok neden 3.81 de sorun oluyo anlamadım saat ayarından olabilirmi lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı takip Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar açılışta 3.81 yazan GM cihaza 19.09 tarhli yazılımdan yükledim ancak F1 tuşuna basınca bir müddet sonra fail veriyo 5.81 olan cihazlarda sorun yok neden 3.81 de sorun oluyo anlamadım saat ayarından olabilirmi lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

uygun yazılımı atın.ayrıca hotbird uydusunda 10872 v frekansı üzerinde güncelleme yapın.başka frekansta yaparsan fail hatası verir.tekrar dene sonucu bildir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri