Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: 80800 cý canal J yardým lütfen...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 80800 cý canal J yardým lütfen...

arkadaþlar 80800 cý uydu alýcým var.canal j-tiji-filles tv kanallarýnda sürekli donma ve kýrýlma oluyor daha sonra kendiliðinden düzeliyor ama sürekli tekrarlýyor.arkadaþýmýn evinde vestel uydu alýcýsýyla denedik kesinlikle donma ve kýrýlma olmuyor.uydu alýcýmla ilgili bir problem var ama bir türlü çözemedim.kanallarý silip tekrar kurdum yine düzelmedi.cihazýmda goldmasterin orjinal yazýlýmý var.yardým lütfen...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýrýlma ve donma canak ayarlarýndan olmasýn arkadaþým.Sinyal seviyesi nasýl o kanalýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kýrýlma ve donma canak ayarlarýndan olmasýn arkadaþým.Sinyal seviyesi nasýl o kanalýn

sinyal seviyesi 99 arkadaþým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xhardlove Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sinyal seviyesi 99 arkadaþým.
    Ayný yerde vestel uydu alýcýsýnda her hangi bir sorun olmadýðýnýzý söylemiþsiniz.
    en iyi çözüm Çihazýnýza yeni yazýlým yüklemenizdir.Çünkü 80800 cý cihazýn sinyal almasý vestelden daha iyidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xhardlove Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar 80800 cý uydu alýcým var.canal j-tiji-filles tv kanallarýnda sürekli donma ve kýrýlma oluyor daha sonra kendiliðinden düzeliyor ama sürekli tekrarlýyor.arkadaþýmýn evinde vestel uydu alýcýsýyla denedik kesinlikle donma ve kýrýlma olmuyor.uydu alýcýmla ilgili bir problem var ama bir türlü çözemedim.kanallarý silip tekrar kurdum yine düzelmedi.cihazýmda goldmasterin orjinal yazýlýmý var.yardým lütfen...
    Çihazýnýn yazýlýmýný güncelleyebilirsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri