Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kaon 13.42.65-13.42.6D-13.41.AD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12 03 a5

what happened
    12 03 a5
    how long we will waiting

Kullanıcı Bilgi Menüsü

this 12 03 a5 finish,my friend..sorry

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar yardım
    11240 EuroSport ve 11117 bbc yayınları nagra yayın yapıyor benim digix911uz
    cihazda viacces sifreleme gösteriyor bu yayınlar açıyormu açıyorsa lütfen yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karciliadem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar yardım
    11240 EuroSport ve 11117 bbc yayınları nagra yayın yapıyor benim digix911uz
    cihazda viacces sifreleme gösteriyor bu yayınlar açıyormu açıyorsa lütfen yardım.
    Hw bilginize göre yazılımı yükleyiniz sonrasında

Emuya reset atın ( sarı+mavi+yeşil+menu+sarı+ok) daha sonra kanal kilidini kaldırın,Gmt :0 olarak ayarlayın bu işlemleri uyguladıysanız..

Ushuia Tv üzerinde 2 dk. bekleyen açacaktır bu yazılımlar tps çözmüyor diyenler var denemenizi tavsiye ederim. Kolay Gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

in english please

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13-41-6D off

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen yardım cihazım sunny 1030 DCI sky ama eski kaon yazılım yüklü.Kuru kafa attım.Sistem bilgisine baktığımda loader 6.1.9 olarak gözüküyor ama cihazı ilk açtığımda ekranda 2.1.9 olarak görüyorüm.Şu an polsatları açamıyorum elle girmeme rağmen.Herhalde yazılım değiştirmem lazım.Hangi yazılımı veya sunny yazılıma dönmek için bana deteylı bir yol gösterebilirmisiniz.Biraz acemiyimde.Şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onder Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lütfen yardım cihazım sunny 1030 DCI sky ama eski kaon yazılım yüklü.Kuru kafa attım.Sistem bilgisine baktığımda loader 6.1.9 olarak gözüküyor ama cihazı ilk açtığımda ekranda 2.1.9 olarak görüyorüm.Şu an polsatları açamıyorum elle girmeme rağmen.Herhalde yazılım değiştirmem lazım.Hangi yazılımı veya sunny yazılıma dönmek için bana deteylı bir yol gösterebilirmisiniz.Biraz acemiyimde.Şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Yazılım değiştirmenizi gerek yok güncel K£yleri girerseniz açar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım değiştirmenizi gerek yok güncel K£yleri girerseniz açar.
    Denedim ama açmıyor.911 in 1030 dcı sky uyacak en son yazılım hangisidir.cevap için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onder Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denedim ama açmıyor.911 in 1030 dcı sky uyacak en son yazılım hangisidir.cevap için teşekkürler.
    15/02/2008 Polsat
    K£Y 00: C3 E4 9E E0 AE 41 08 6B 8A D7 69 DC 85 4C B6 4A

Siz bu şekilde gireceksiniz..

00 : C3 E4 9E E0 AE 41 08 6B

01 : 8A D7 69 DC 85 4C B6 4A

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri