REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: hocalarim yardim adakoglu hocam bir elatsan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hocalarim yardim adakoglu hocam bir elatsan

kusure bakmayin ya nex2000cx yazilim atim sift cam yuklesim ky aktif etim ama premirleri gursermiyo ratyo kanalinda bekletim uzun sure normal primere kanallarinda bekledim acar deyin acmadi
    bir elatsaniz simdiden tesekurler saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kyler primeire 0501= N 0501 / 0503 00 / F8 27 0A 94 90 F1 76 8D 6A 2B 40 D9 22 77 DF 12 `12 / 12 / 2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusure bakmayin ya nex2000cx yazilim atim sift cam yuklesim ky aktif etim ama premirleri gursermiyo ratyo kanalinda bekletim uzun sure normal primere kanallarinda bekledim acar deyin acmadi
    bir elatsaniz simdiden tesekurler saygilar
    İmzamdaki next guncel dosyasını yukleyin keyler degişti çünki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmzamdaki next guncel dosyasını yukleyin keyler degişti çünki
    tamam hocam hal oldu sagolun bilgi icin tesekurler kolay gelsin allah sizleri basimizdan eksik etmesin salikli kalin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam hocam hal oldu sagolun bilgi icin tesekurler kolay gelsin allah sizleri basimizdan eksik etmesin salikli kalin
    Sorununuzun halledilmesine sevindim.Biz sizler için varız:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri