ben 250 yükledim.onaylandı fakat kayıt yazıp 6666 ya gönderdim"kampanyamız sona ermiştir.ilginize tsekkür ederiz" diye mesaj geldi.extra 100 kontör olayı nedir açıklayabilirmisiniz ltf.
ben 250 yükledim.onaylandı fakat kayıt yazıp 6666 ya gönderdim"kampanyamız sona ermiştir.ilginize tsekkür ederiz" diye mesaj geldi.extra 100 kontör olayı nedir açıklayabilirmisiniz ltf.
bende faturalı hat var 99 yılından beri.bizdede 100 kntrlük fiyat indirimi yapsalar iyi olur!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Herşey iyi hoşda bizim diyer operatörler uyuyormu onlar ne kadar cimri kalıyorlar bu işte
arkadaşlar anlayamadıgım bir konu var bizim yükledigimiz kontörlerde bir hafta icinde konuşmassak benim yükledidim 100 kontörde gidiyormu yoka normal bir şekilde kullanabiliyormuyuz bana yardımcı olurmusunuz
Hayır. hediye konturlerinden harcanıyr. asıl yuklenen 100 kontur duruyor. hediye gelen 100 den harcanıyor. şölede bişi var. mesela ben bugun 100 kontur yukledim ayın 13ü. fakat kampanya 18ine kadar devam ediyor ama bende 18inde bu BAYRAM yazarak mesajımı gönderebiliyorum. bilginize. illa konturu yukleyince hemen bayram yazmanıza gerek yok.
Konu Simba tarafından (14-12-2007 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
bizimki faturalı biz kullanamıyoruz ne yazıkki ee hayırlı olsun kontörlü hat kullananlara ...
Teşekkürler arkadaşım
tşklr bilgi için
genel olarak bakıldıgında hiç kampanya yapmamaktan iyidirTCEEL yapmış işte. Kullanmak lazım ;)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri