Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Düþük bel pantolona 3 ay hapis

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Düþük bel pantolona 3 ay hapis

Giyenin iç çamaþýrýný gösteren düþük bel pantolonlara uygulanan yasaklar, ABD'de yaygýnlýk kazanýyor. Yasaða Missouri eyaletinin Pine Law kenti de eklendi. Kentte iç çamaþýrý gösteren düþük bel pantolon (özellikle hip-hop'çularýn giydiði bol kesimler) giyilemeyecek. Düþük bel giyenin teni görünüyorsa, polis cezai iþlem yapacak; 100 dolar, giyen gencin gencin ailesine 500 dolar para cezasý, ayrýca 90 güne kadar hapis cezasý uygulanabilecek. Ayný yasaðý, Baltimore, Dallas, Atlanta kentlerinin de getirmesi bekleniyor.

sabah...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Giyenin iç çamaþýrýný gösteren düþük bel pantolonlara uygulanan yasaklar, ABD'de yaygýnlýk kazanýyor. Yasaða Missouri eyaletinin Pine Law kenti de eklendi. Kentte iç çamaþýrý gösteren düþük bel pantolon (özellikle hip-hop'çularýn giydiði bol kesimler) giyilemeyecek. Düþük bel giyenin teni görünüyorsa, polis cezai iþlem yapacak; 100 dolar, giyen gencin gencin ailesine 500 dolar para cezasý, ayrýca 90 güne kadar hapis cezasý uygulanabilecek. Ayný yasaðý, Baltimore, Dallas, Atlanta kentlerinin de getirmesi bekleniyor.

sabah...

gercekten süper bence þu Türkiyede tamamen yasaklansa memlekette bir giymeye pantalon bulamýyoruz çok güzel bir uygulama abdde baþladýysa yakýnda bizdede olur :45: teþekkürler bilgi için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla iyi olur ankarada çok görürdüm hem bakardým hemde nefret ederdim adamý yasaklansa çok iyi olur ankaralýlar bilir sýhhýye köprsünden kýzýlay caddesinden bunlardan dolu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiyede böyle bir yasak koy bütün entel dantel herkes ayaða kaltýðý gibi baþta ab karþý çýkar insan haklarýna aykýrý diye.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Türkiyede böyle bir yasak koy bütün entel dantel herkes ayaða kaltýðý gibi baþta ab karþý çýkar insan haklarýna aykýrý diye.
    tam yazýcakken senin mesajýný gördüm arkadaþým...
    aynen katýlýyorum...içerde irtica hortadý deyiverirler...dýþardada senin dediðin gibi insan haklarý vs...
    bakarsýn ihtilal bile olur.
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir uygulama.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri