REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sabah TV programlarında rezillikler sürüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sabah TV programlarında rezillikler sürüyor

Ankaralı Turgut'un söylediklerine inanamayacaksınız. İşte ekranların son rezilliği...
    Televizyonda yapılan sabah programları aldı başını gidiyor. Her sabah ayrı bir rezilliğe sahne olan programlardan biri olan 'Orada Neler Oluyor' Ankaralı Turgut'u ağırladı.

Ankaralı Turgut'un programda eşiyle yaptığı telefon görüşmesi izleyenleri, dinleyenleri şok etti.

İşte o rezil telefon görüşmesi...

Ankaralı Turgut: "Eline doğum raporunla belgeni alacaksın, Türkiye'nin karşısına geleceksin, ben bu adama kız oğlan kız geldim diyeceksin. Aldırılan bebek de belli olur, kız oğlan kız olmadığın da belli olur. Dedesi de bunun için namussuz diyor. Bir gece karakoldan aradılar gelip eşinizi alın diye. Ben ayrıldım dedim. Acaba hangi gece aleminde basıldın da seni aldılar. Sen nikahlı kadınsın."

Ankaralı Turgut'un eşi Meltem Hanım: "Niye aldın o zaman, resmi nikahını verdin. Madem ben kız değildim o gün babamın kapısına bıraksaydın. Delikanlı adam bunu yapar." dedi.

Tartışma sırasında ekranda yazan yazı ise olayın en vahim kısmıydı:
    İkinci Raund! Ankaralı Turgut ve Boşanmaya Çalıştığı Eşi Canlı Yayında Karşı Karşıya...

Televizyongazetesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadın programlarının hepsini kaldıracaksın esasında milletin derdi kendine yetiyor zaten birde onların dedikodularıylamı uğraşacak millet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah inandırsın sizleri dün kanal d show fox starı cihazımdan silip attım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gibi brogramlar sadece türkiyede var bana göre bu programlar milleti uyutma oyunudur bunları kaldırıb atacaksın ama nedense türkiyede aşırı ilgi var saglıcakla

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah en yaklın zamanda hepsi yayondan kalkar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık o kadar iğrenir oldumki şu programlardan tv ye küstürecekler beni kaliteli bir kaç dizi var harici birşey bakmıyorum zaten ama sabahları bazen açınca gözüme ilişiyor hergün başka çeşit kavgalar bence bu adamlar parayla kavga ediyolar reiting saglam olsun yeterki
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artık o kadar iğrenir oldumki şu programlardan tv ye küstürecekler beni kaliteli bir kaç dizi var harici birşey bakmıyorum zaten ama sabahları bazen açınca gözüme ilişiyor hergün başka çeşit kavgalar bence bu adamlar parayla kavga ediyolar reiting saglam olsun yeterki

Maalesef onlarda halkın nabzına göre şerbet veriyorlar. İzlenmese böyle programlar yapmazlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şurada hepimiz görüşlerimizi belirtiyoruz ve şidetle bu tür şarlatan
    programlara karşı görüş belirtiyoruz ama yine suç bizim madem
    karşıyız o halde aile içindede bayalar yani eşlerimiz analarımız
    bacılarımız çocuklarımıza yasaklamalıyız bu çirkef yayınları
    her halde birileri buna insanın özgürlüğü kısıtlanır diye bir söylem
    geliştirmez yani anlayacağınız yine suç bizde söylemle değil gerçektende
    tavır koymamız lazım aile reisleri olarak bu boynumuzun borcudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar ahlaki değerlerini kaybetmiş zavallılar (nefretle kınıyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şunun bunun derdi gö.... gerdi misali ne bunlar ya kaldırsınlar bu magazin programlarını KÜLTÜREL programlar yapsınlar ama nerde kafa yokki yapsınslar.
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri