Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sabah TV programlarýnda rezillikler sürüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sabah TV programlarýnda rezillikler sürüyor

Ankaralý Turgut'un söylediklerine inanamayacaksýnýz. Ýþte ekranlarýn son rezilliði...
    Televizyonda yapýlan sabah programlarý aldý baþýný gidiyor. Her sabah ayrý bir rezilliðe sahne olan programlardan biri olan 'Orada Neler Oluyor' Ankaralý Turgut'u aðýrladý.

Ankaralý Turgut'un programda eþiyle yaptýðý telefon görüþmesi izleyenleri, dinleyenleri þok etti.

Ýþte o rezil telefon görüþmesi...

Ankaralý Turgut: "Eline doðum raporunla belgeni alacaksýn, Türkiye'nin karþýsýna geleceksin, ben bu adama kýz oðlan kýz geldim diyeceksin. Aldýrýlan bebek de belli olur, kýz oðlan kýz olmadýðýn da belli olur. Dedesi de bunun için namussuz diyor. Bir gece karakoldan aradýlar gelip eþinizi alýn diye. Ben ayrýldým dedim. Acaba hangi gece aleminde basýldýn da seni aldýlar. Sen nikahlý kadýnsýn."

Ankaralý Turgut'un eþi Meltem Haným: "Niye aldýn o zaman, resmi nikahýný verdin. Madem ben kýz deðildim o gün babamýn kapýsýna býraksaydýn. Delikanlý adam bunu yapar." dedi.

Tartýþma sýrasýnda ekranda yazan yazý ise olayýn en vahim kýsmýydý:
    Ýkinci Raund! Ankaralý Turgut ve Boþanmaya Çalýþtýðý Eþi Canlý Yayýnda Karþý Karþýya...

Televizyongazetesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kadýn programlarýnýn hepsini kaldýracaksýn esasýnda milletin derdi kendine yetiyor zaten birde onlarýn dedikodularýylamý uðraþacak millet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah inandýrsýn sizleri dün kanal d show fox starý cihazýmdan silip attým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu gibi brogramlar sadece türkiyede var bana göre bu programlar milleti uyutma oyunudur bunlarý kaldýrýb atacaksýn ama nedense türkiyede aþýrý ilgi var saglýcakla

saygýlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah en yaklýn zamanda hepsi yayondan kalkar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artýk o kadar iðrenir oldumki þu programlardan tv ye küstürecekler beni kaliteli bir kaç dizi var harici birþey bakmýyorum zaten ama sabahlarý bazen açýnca gözüme iliþiyor hergün baþka çeþit kavgalar bence bu adamlar parayla kavga ediyolar reiting saglam olsun yeterki
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    artýk o kadar iðrenir oldumki þu programlardan tv ye küstürecekler beni kaliteli bir kaç dizi var harici birþey bakmýyorum zaten ama sabahlarý bazen açýnca gözüme iliþiyor hergün baþka çeþit kavgalar bence bu adamlar parayla kavga ediyolar reiting saglam olsun yeterki

Maalesef onlarda halkýn nabzýna göre þerbet veriyorlar. Ýzlenmese böyle programlar yapmazlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þurada hepimiz görüþlerimizi belirtiyoruz ve þidetle bu tür þarlatan
    programlara karþý görüþ belirtiyoruz ama yine suç bizim madem
    karþýyýz o halde aile içindede bayalar yani eþlerimiz analarýmýz
    bacýlarýmýz çocuklarýmýza yasaklamalýyýz bu çirkef yayýnlarý
    her halde birileri buna insanýn özgürlüðü kýsýtlanýr diye bir söylem
    geliþtirmez yani anlayacaðýnýz yine suç bizde söylemle deðil gerçektende
    tavýr koymamýz lazým aile reisleri olarak bu boynumuzun borcudur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar ahlaki deðerlerini kaybetmiþ zavallýlar (nefretle kýnýyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þunun bunun derdi gö.... gerdi misali ne bunlar ya kaldýrsýnlar bu magazin programlarýný KÜLTÜREL programlar yapsýnlar ama nerde kafa yokki yapsýnslar.
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri