55 yaşın tecrübesiyle eski ap-mhp tabanından birisi olarak siyaseten değil inanarak şunları söylüyorum:bu ülkeyi şu ana kadar milliyetci-muhafazakar olduklarını iddia eden sağ partiler yönetti.bu sağ partilerin hepsi (ne yazıkki mhp de dahil) ülkeyi soymak-soydurmak ve ülkeyi emperyalist abd-ab-ingiltere ye peşkeş çekmek için adeta birbiriyle yarıştılar(sadece saadet partisi hariç).son seçimlerden 2-3 ay önce gece saat 01.00 den sonra çıkarılan petrol kanunu ve daha önce yine bu iktidar tarafından çıkarılan maden yasası tam bir vatana ihanet yasalarıdır.devlet payları %2 lere düşürülmüştür.chp ise adeta emperyalist uşaklığında akp ile yarışmıştır.mhp de dsp ile ortak hükümet iken telkom un satılmaması için kıçını yırtan gerçek milliyetci ulaştırma bakanı prof. enis öksüz'ü hem bakanlıktan hemde partiden atarak milliyetci değil emperyalist yalakası ve uşağı olduğunu göstermiştir(mhp nin yönetici kadrosunu kast ediyorum).gerçek milliyetci arkadaşlarım bu işlerden son derece hoşnutsuz bir şekilde çoğu işci partisinin saflarına geçerek tepkilerini dile getirmekteler.ancak son seçimlerde işler ysk da bitirilerek oylar çalındı ve abd nin isteği doğrultusunda yine akp (emperyalistlere vatanı satma görevini devam ettimesi için) iktidar yapıldı.iş yerime gelen müşterilerime anket yapıp sordum hangi partiye oy verdiniz diye: 400 den fazla kişden aldığım sonuç sadece 15 kişi akp ye oy vermiş.oylar bile çalındı. atatürk ün türkiye cumhuriyeti devleti 1944 ten bu yana (ismet paşa dönemi dahil) emperyalist ingiltere+ab+abd ye peşkeş çekilmekte.akp ye istikrar için oy veren kredi kartı borçlusu seçmenler sayesinde ülkemiz istikrarlı bir şekilde emperyalistlere peşkeş çekiliyor.allah millet'imize inşallah yeni bir Atatürk nasip ederde bu ülke kurtulur.ülkem satılıyor , oylar 35 torba kömüre satılıyor,vatandaşım uyutuluyor(tv lerde futbol-televole-yerlidizi-kadın programları-magazin programları) vatan toprakları yabancılara satılıyor,ülkemiz yüz ölçümünün %70 i için yabancı maden ve petrol şirketlerine ruhsat veridi velhasılı memleket elden gitti.uyan ey millet'im uyan.parasını verirlerse çanakkale şehitliğini bile satarın diyen bir maliye bakanının olduğu hükümet ve pkk lıların cirit attığı bir meclisle ülkemiz nereye gidiyor bir bak.