REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2000 CIS super plus USB

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burada var maceracı42

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı macera42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar neden artık 2000 CIS super plus USB softcam vermiyorsunuz verirseniz sevinirim . Birde nasıl yaptığınızı anlatırsanız ve bunun için gerekli proğramı verirseniz sevinirim teşekkürler...
    Forum chat alanı degil birdaha yaparsanız ceza alırsınız.Forumda softcam dosyalar var.Takip etmediginiz cok belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2000 CIS super plus USB den softcam yüklüyorum, ancak yükleme yerine bakıyorum yüklenmemiş ne yapmam gerekir. en son hangi yazılımı yüklemem lazım cihaz da 5.2.2008 tarihli QNEC117.17 yazılım var. Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FIRAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2000 CIS super plus USB den softcam yüklüyorum, ancak yükleme yerine bakıyorum yüklenmemiş ne yapmam gerekir. en son hangi yazılımı yüklemem lazım cihaz da 5.2.2008 tarihli QNEC117.17 yazılım var. Teşekkürler
    Çihazının emusunu açınız.Menu cihaz bilgisi kumandadan kırmızı tuşa basıp 1234 yazınız. ***ler simdi gözükür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FIRAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten cihazınıda son yaızlım var.Mesela nasıl softcam yuklüyorsunda nasıl yuklenmemiş oluyor.Hanig kanallar acılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam çözemedim biraz ayrıntı verebilirmisiniz. Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam çözemedim biraz ayrıntı verebilirmisiniz. Teşekkürler
    Mesajları okursanız rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***lerin Yüklü olduğunu görmem lazım göremiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi ***leri buldum. Cihaz Bilgisinin olduğu yere gelerek 1234 yazdığım da işlem tamam oldu.Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi ***leri buldum. Cihaz Bilgisinin olduğu yere gelerek 1234 yazdığım da işlem tamam oldu.Teşekkürler.
    :45: :45:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri