REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Düşük bel pantolona 3 ay hapis

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Düşük bel pantolona 3 ay hapis

Giyenin iç çamaşırını gösteren düşük bel pantolonlara uygulanan yasaklar, ABD'de yaygınlık kazanıyor. Yasağa Missouri eyaletinin Pine Law kenti de eklendi. Kentte iç çamaşırı gösteren düşük bel pantolon (özellikle hip-hop'çuların giydiği bol kesimler) giyilemeyecek. Düşük bel giyenin teni görünüyorsa, polis cezai işlem yapacak; 100 dolar, giyen gencin gencin ailesine 500 dolar para cezası, ayrıca 90 güne kadar hapis cezası uygulanabilecek. Aynı yasağı, Baltimore, Dallas, Atlanta kentlerinin de getirmesi bekleniyor.

sabah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Giyenin iç çamaşırını gösteren düşük bel pantolonlara uygulanan yasaklar, ABD'de yaygınlık kazanıyor. Yasağa Missouri eyaletinin Pine Law kenti de eklendi. Kentte iç çamaşırı gösteren düşük bel pantolon (özellikle hip-hop'çuların giydiği bol kesimler) giyilemeyecek. Düşük bel giyenin teni görünüyorsa, polis cezai işlem yapacak; 100 dolar, giyen gencin gencin ailesine 500 dolar para cezası, ayrıca 90 güne kadar hapis cezası uygulanabilecek. Aynı yasağı, Baltimore, Dallas, Atlanta kentlerinin de getirmesi bekleniyor.

sabah...

gercekten süper bence şu Türkiyede tamamen yasaklansa memlekette bir giymeye pantalon bulamıyoruz çok güzel bir uygulama abdde başladıysa yakında bizdede olur :45: teşekkürler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla iyi olur ankarada çok görürdüm hem bakardım hemde nefret ederdim adamı yasaklansa çok iyi olur ankaralılar bilir sıhhıye köprsünden kızılay caddesinden bunlardan dolu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede böyle bir yasak koy bütün entel dantel herkes ayağa kaltığı gibi başta ab karşı çıkar insan haklarına aykırı diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiyede böyle bir yasak koy bütün entel dantel herkes ayağa kaltığı gibi başta ab karşı çıkar insan haklarına aykırı diye.
    tam yazıcakken senin mesajını gördüm arkadaşım...
    aynen katılıyorum...içerde irtica hortadı deyiverirler...dışardada senin dediğin gibi insan hakları vs...
    bakarsın ihtilal bile olur.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir uygulama.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri