REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hanii tüm operatörler dakikası 1 kontördü.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hanii tüm operatörler dakikası 1 kontördü.

Acaba bu kadar insanların kazıklandığı bir ülke varmı acaba dünyada,reklamları izledim gittim sordum ne dedilerki,önce abonelik için 75 kortür ,üçret keseriz ,sonra ayda en az 200 yükleyeceksin sorna vs ALLAH gözünüzü doyursun,arkadaşlar sizde fikirlerinizi yazın paylaşalım,sayğılar
    prof.Berk can

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazacak bişey yok. adamlar resmen işine gelen yapar işine gelmeyen yapmaz diyor. ben tcell kullanıyorum. bende alacaktım vodafone ama dedim gerek yok. almadım. baktımki tcell diğerline göre her ne kadar kötü görünsede şahsen iyi böle. tceli kullanmaya devam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi hikaye,maksatları insanları yolmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi arkadaşlar adamlar elbette o kadar hizmeti bedavaya vermiyecekler orası kesin bende o tarifeyi inceledim ve bana uygun gelmedi ben mesaj ağırlıklı kullanıyorum ve o yüzden cep öğrenci tarifesini tercih ediyorum ama toptancım geldi ona anlattım o çok beğendi çünkü ben her ay zaten her operatörü sürekli arıyorum ve kontur alıyorum dedi işi gereği yani anlatmak istediğim olay şu kampanya güzel ama herkese hitap etmiyordur orası tartışılır
    şimdi araba firmaları da kampanyalar yapıyor onlara kızıyor muyuz ??işine gelen alıyo gelmeyen almıyo sonuçta bu bir ticarettir bunun bilincinde olmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların gözü doymaz arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hiçbir zaman kimse kimseye bedava bişey vermez onun için bu reklam tuzaklarına düşmemek lazım bunların hepsi aynı en iyisi kullandığın bir hat varsa ona devam gerisi hikaye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkezlerine mesaj gönderdim, ayrım yamayan kampanyaları konusunda, yeni aboneye bedava eskisine parayla, ayrımın ta kendisi diye, bana verdikleri cevap kampanyanın açıklama bölümünün ta kendisi, onun için diğer arkadaşların da dediği gibi kapitalizmin insanları kandırma yöntemi reklamlara kanmamak gerek.............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merkezlerine mesaj gönderdim, ayrım yamayan kampanyaları konusunda, yeni aboneye bedava eskisine parayla, ayrımın ta kendisi diye, bana verdikleri cevap kampanyanın açıklama bölümünün ta kendisi, onun için diğer arkadaşların da dediği gibi kapitalizmin insanları kandırma yöntemi reklamlara kanmamak gerek.............

demek ki operatörlere ayrım yapmıyorlar ama abonelerine ayrım yapıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdilik kulandığımız tarifeye dokunmasınlar gelecek tarife pek ilgilenmiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burası TR. Diğer ülkelerde yapamadıklarını burada yapıyorlar. Reklam altında kayan yazıda sanırım bunların hepsi yazıyordur. Ama öyle bi kayıyorkiiiiiiiiiiiii okuyana aşk olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri