deniz feneri ve İHH ........bunlara bağış yapmak,eminim ki kesmak kadar hayırlıdır....
Kurban Kesecem
Bağış Yapacam
deniz feneri ve İHH ........bunlara bağış yapmak,eminim ki kesmak kadar hayırlıdır....
kurban bir ibadet kurban keseceğim bağış yapmak isteyen her zaman yapabilir kurban ibadetini yapmak isteyenin bence kurban kesmesi gerekir
Her yıl 2 adet kurban kesiyordum.Yaklaşık 7 yıldır birini bağışlayıp birini kesiyoruz.Böylece her ikisininde feyzini almaya çalışıyoruz.Allah herkesin kurbanını ve bağışını kabul etsin.
ben bir adet kesip birinide kefaletle bağışlayacağım allah kısmet ederse.
ben gitmedim ama yeğenim arasıra gidiyor deniz fenerinin belgrat kapıdaki deposuna yardıma... anlatıyor. devasa bir depo imiş. hertürlü erzak alınıp kolilere konuyor ve postalanıyormuş.. adamlar sistemi güzel kurmuşlar. kurban işini nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama aşırı bir talep varmış. bağışlar akıyor anlıyacağınız...üzülüyorum...oraya bağış yapıldığı için değil....kızılayın böyle hizmet yapamamasından dolayı üzülüyorum. hilali ahmer miş ilk zamanlar ismi....sonrasında başa geçen şerefsizler yiyip bitirdi...milletin güveni kalmadı...şimdi muadil olarak görünen derneklere rağbet var...milletin kızılayı gitti...dernekler geldi....nasıl güven sağlarlar bilmiyorum...3-4 sene evvelde thy yapılan kurban yardımlarında büyük bir yolsuzluk çıkmıştı.. kesicem dediği kurbanları kesmeyip yemişler paraları....ne demeli bilmemki...sanki babalarının çiftliği...eee millet şimdi derisini bile vermiyor....bunların düzeltilmesi gerek...namuslu haysiyetli şerefli ve dürüst yöneticilerin başa getirilmesi ve ve sistemin nasıl yürüdüğünü halka göstererek güvenlerini kazanmaları gerek...
bunları "aman millet deniz fenerine yada başka derneğe bağış yapmasın " diye söylemiyorum...kızılay gibi ecdad yadigarı bir yardım kuruluşunun arka planda kalmaması için söylüyorum... allah herkesin kurbanlarını kabul etsin....selametle...
Ben bağış konusunda yorum yapmayacam ama bence en güzeli kendin kesecen gönlün rahat edecek.
bana göre en güzeli kendin kesmendir.
kesmek iyidir inş kurban eti yiyeceğiz:45:
kesecem
bende kesmekten yanayım kurbanlarınız kabul olsun inşallah
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri