Hüseyin ve ali gel; peki sizin bu salganlınız niye? Cumhuriyetin 85 yılda meydana getirdiği tüm ulusal değerlerimizi babalar gibi satanlarda mı laik kesimdendi? Yüzde 47 lerden bahsediyorsunuz. Hitleride halk yüzde 50 lilerin üzerinde bir oyla iktidara taşımıştı ama dünyanın başına bela oldu. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi siz mvk.li mi seçtiniz sanıyorsunuz? Ne kadar hırsız, hortumcu ve suçlu varsa onları meclise doldurdunuz büyük bir başarıyla. Ama sizi anlıyorum. Bu ülke sizler için darül-harp olduğu için yapılan tüm hırsızlıklar, hortumculuklar mübah. Bana geyik muhabbeti yapmayın. Ben sizin gibi birilerinin kalemşörlüğünü asla kabul etmedim, etmemde. Sorulan sorulara cevap verceğinize konuyu başka yönlere saptırmakta ustalarınızdan iyi eğitim aldığınızı bilenlerdenim. Madem o kadar temiz insanlarsa seçtikleriniz sıkıysa kaldırsalar ya kürsü dokunulmazlığından başka dokunmazlıkları. Ama ona gelince hiç kimsenin sesi soluğu kesiliyor. İpe un seriliyor. Bahane hazır. Bürokrasininde dokulmazlığı varmış. Hükümet sensin kaldır dokunulmalıklarını bürokrasinin. Ama yooo, sizlerein yöneticilerine bir bahane lazım ya. Ukalalığın anlamı yok. Bilmediğiniz konularda ezberlediğiniz iki lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmayın. Sizlere soruyoruyorum. Bahsettiğiniz yeniliğe karşı çıkan hangi düşünce tarzı şimdiye kadar? Ama sizler değişimi ABD güdümlü siyaset anladığınız için tabiki biz buna ayak uyduramıyoruz. Haklısınız. AB'den emir almayı onur meselesi yaptığımız için değişimi anlayamıyoruz, % 47'ler. Adamı daha fazla konuşturmayın. Güneydoğu Anadolu'da kahvehanelerde, seçim öncesi yapılan propanda neydi? % 47 alanlar "Dininize oy verin, ona vermiyorsanız dilinize oy verin." PKK'nın propagandası neydi sayın %47 ciler? " Dilinize oy verin, bize vermiyorsanız dininize oyverin" di. bu söylemler sizlere birşeyler hatırınıza getirmiyor mu? Ama getirseydi bunları yazmazdınız. Yine söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bu ülke sahipsiz değil ve kendinize gelin.
Selametle.
Yer imleri