Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cumhuriyet Karanlığa Teslim Olurken...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kiralık borazancı yine ötmüş,bakalım daha ne kadar ötecek..devir deyişiyor,türkiye deyişiyor fakat bazı kafalar hala deyişime inat ediyor,eskitas eski hamam herşey kendi istedikleri gibi bu devran sürsün istiyorlar,hatta %47 onlar için birşey ifade etmiyor..binlerce kaymakamdan birinin yapmış olduğu şahsi bir tasarrufun faturasını nerelere kesmeye çalışıyorlar..yazıklar olsun malbulmuş gibi bu olaya balıklama atlayan altaylının yazısını eleştiren arkadaşa binlerce öğrenciyi eğitmiş olan öğretmenin verdiği cevaba bak..adammı öldürdü bu arkadaş..bu nefret nedendir,bu tepki niye..sonuçta bu gibi benzer tavırlar yüzünden %47'ler oluşmadımı,laik geçinen kesim birazda özeleştiri yapıp hiçmi bizim suçumuz yok diyebildimi..neyse ekilenler biçiliyor..
    klavyene saglık gerçektende süper olmuş arkadaşlar sizin zihniyet yıllarca ülkeyi yönetmiş yimişler içmişler yagmalamışlar ondan sonra cumhuriyetin arkasına sıgınmışlar almanya ikinci dünya savaşında yenilmiş türkiye savaşa girmemiş onlar sizingibi birşeyin arkasına sıgınmamış çalışmılar onlar nerde biz nerdeyiz zaten yamacıların tek sıgındıgı şey ülke elden gidiyor laiklik arkadaşlar laiklik karın doyurmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hiç bir yerede gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
    Herkese iyi bayramlar.
    Nede DOĞRU yazmışsında be emmi ! Kesinlikle Katılıyorum sana !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hüseyin ve ali gel; peki sizin bu salganlınız niye? Cumhuriyetin 85 yılda meydana getirdiği tüm ulusal değerlerimizi babalar gibi satanlarda mı laik kesimdendi? Yüzde 47 lerden bahsediyorsunuz. Hitleride halk yüzde 50 lilerin üzerinde bir oyla iktidara taşımıştı ama dünyanın başına bela oldu. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi siz mvk.li mi seçtiniz sanıyorsunuz? Ne kadar hırsız, hortumcu ve suçlu varsa onları meclise doldurdunuz büyük bir başarıyla. Ama sizi anlıyorum. Bu ülke sizler için darül-harp olduğu için yapılan tüm hırsızlıklar, hortumculuklar mübah. Bana geyik muhabbeti yapmayın. Ben sizin gibi birilerinin kalemşörlüğünü asla kabul etmedim, etmemde. Sorulan sorulara cevap verceğinize konuyu başka yönlere saptırmakta ustalarınızdan iyi eğitim aldığınızı bilenlerdenim. Madem o kadar temiz insanlarsa seçtikleriniz sıkıysa kaldırsalar ya kürsü dokunulmazlığından başka dokunmazlıkları. Ama ona gelince hiç kimsenin sesi soluğu kesiliyor. İpe un seriliyor. Bahane hazır. Bürokrasininde dokulmazlığı varmış. Hükümet sensin kaldır dokunulmalıklarını bürokrasinin. Ama yooo, sizlerein yöneticilerine bir bahane lazım ya. Ukalalığın anlamı yok. Bilmediğiniz konularda ezberlediğiniz iki lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmayın. Sizlere soruyoruyorum. Bahsettiğiniz yeniliğe karşı çıkan hangi düşünce tarzı şimdiye kadar? Ama sizler değişimi ABD güdümlü siyaset anladığınız için tabiki biz buna ayak uyduramıyoruz. Haklısınız. AB'den emir almayı onur meselesi yaptığımız için değişimi anlayamıyoruz, % 47'ler. Adamı daha fazla konuşturmayın. Güneydoğu Anadolu'da kahvehanelerde, seçim öncesi yapılan propanda neydi? % 47 alanlar "Dininize oy verin, ona vermiyorsanız dilinize oy verin." PKK'nın propagandası neydi sayın %47 ciler? " Dilinize oy verin, bize vermiyorsanız dininize oyverin" di. bu söylemler sizlere birşeyler hatırınıza getirmiyor mu? Ama getirseydi bunları yazmazdınız. Yine söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bu ülke sahipsiz değil ve kendinize gelin.
    Selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
    Herkese iyi bayramlar.
    Hüseyin ve ali gel; peki sizin bu salganlınız niye? Cumhuriyetin 85 yılda meydana getirdiği tüm ulusal değerlerimizi babalar gibi satanlarda mı laik kesimdendi? Yüzde 47 lerden bahsediyorsunuz. Hitleride halk yüzde 50 lilerin üzerinde bir oyla iktidara taşımıştı ama dünyanın başına bela oldu. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi siz mvk.li mi seçtiniz sanıyorsunuz? Ne kadar hırsız, hortumcu ve suçlu varsa onları meclise doldurdunuz büyük bir başarıyla. Ama sizi anlıyorum. Bu ülke sizler için darül-harp olduğu için yapılan tüm hırsızlıklar, hortumculuklar mübah. Bana geyik muhabbeti yapmayın. Ben sizin gibi birilerinin kalemşörlüğünü asla kabul etmedim, etmemde. Sorulan sorulara cevap verceğinize konuyu başka yönlere saptırmakta ustalarınızdan iyi eğitim aldığınızı bilenlerdenim. Madem o kadar temiz insanlarsa seçtikleriniz sıkıysa kaldırsalar ya kürsü dokunulmazlığından başka dokunmazlıkları. Ama ona gelince hiç kimsenin sesi soluğu kesiliyor. İpe un seriliyor. Bahane hazır. Bürokrasininde dokulmazlığı varmış. Hükümet sensin kaldır dokunulmalıklarını bürokrasinin. Ama yooo, sizlerein yöneticilerine bir bahane lazım ya. Ukalalığın anlamı yok. Bilmediğiniz konularda ezberlediğiniz iki lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmayın. Sizlere soruyoruyorum. Bahsettiğiniz yeniliğe karşı çıkan hangi düşünce tarzı şimdiye kadar? Ama sizler değişimi ABD güdümlü siyaset anladığınız için tabiki biz buna ayak uyduramıyoruz. Haklısınız. AB'den emir almayı onur meselesi yaptığımız için değişimi anlayamıyoruz, % 47'ler. Adamı daha fazla konuşturmayın. Güneydoğu Anadolu'da kahvehanelerde, seçim öncesi yapılan propanda neydi? % 47 alanlar "Dininize oy verin, ona vermiyorsanız dilinize oy verin." PKK'nın propagandası neydi sayın %47 ciler? " Dilinize oy verin, bize vermiyorsanız dininize oyverin" di. bu söylemler sizlere birşeyler hatırınıza getirmiyor mu? Ama getirseydi bunları yazmazdınız. Yine söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bu ülke sahipsiz değil ve kendinize gelin.
    Selametle.
    helal olsun valla usta...dediklerine katılmamak mümkün değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

)) vatandaş Ankarada 1 Kilo patatesle kaç senedir belediye başkani seçiliyor bunuda değelendirsinler bence kömür biraz masraflı olur))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    )) vatandaş Ankarada 1 Kilo patatesle kaç senedir belediye başkani seçiliyor bunuda değelendirsinler bence kömür biraz masraflı olur))
    sadece laiklik vurgusu bu kadar öne neden cıkıyo pek anlamışdegilm.bu ülke demokrasi varsa %47 herkese yeterli bi cevap.ayrıca bu yaptıgınız TÜRK milletini aşagılamaktır.onurlu türk evladı oyunu patatese kömüre satmaz..burda eleştirenlere soruyom siz yarınseçim olsa hangi partiye oy verirsiniz..cogunluk eminim kullanmacım dicektir..demokratik bi ülkede yaşıyosak oy kullanmıcakların konuşmayada pek hakkı yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Laiklik Vurgusu Neden Mi ?

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece laiklik vurgusu bu kadar öne neden cıkıyo pek anlamışdegilm.bu ülke demokrasi varsa %47 herkese yeterli bi cevap.ayrıca bu yaptıgınız TÜRK milletini aşagılamaktır.onurlu türk evladı oyunu patatese kömüre satmaz..burda eleştirenlere soruyom siz yarınseçim olsa hangi partiye oy verirsiniz..cogunluk eminim kullanmacım dicektir..demokratik bi ülkede yaşıyosak oy kullanmıcakların konuşmayada pek hakkı yoktur.
    Güzel kardeşim, "Laiklik bu ülkenin çimentosudur. Eğer o çimentoyu AB ve ABD'den alınan emirler doğrultusunda bozarsanız bu ülkeninde Laik olmayan Ortadoğu ülkelerine döneceğinden hiç kuşkunuz olmasın. Sen şimdi bu ülkede demokrasi olduğunu mu sanıyorsun? Sizin demokrasi anlayışınız sadece parti başkanlarının seçtiği hortumcuya, hırsıza, üçkağıtçıya oy vermekse vah bu ülkenin geleceğine. %47 lerden bahsediyorsun. Dünyanın hiçbir ülkeside; gelişmiş ülkeleride dahil akşam 21'den itibaren kesin sonuçlar açıklanamaz. Hele bizim gibi bir ülkede asla yapılamazdı. İletişim, bilgisayar filan hikayeleri anlatman kardeşim. O çok beğendiğiniz AB ülkelerinde bile iki gün sonra belli oluyor seçim sonuçları. Demek ki onlar iletişim konusunda bizden çooook geridelermiş. Bu size birşey anlatmıyor mu? Gelelim Türk milletini aşağılama sorunuza. Peki oyunu bir kilo patatese veya bir-iki torba kömüre satmayan yüce Türk milleti nasıl oluyorda Temmuzun sıcağında bunları dağıtanlardan alabilmek için birbirlerini çiğniyorlardı? Sizce bunun bir anlamı yok mu?
    Yaşın daha küçük (22 yazıyor, tabii gerçek yaşınızsa bilemiyorum) ama maşallah bir partiyi savunma adına bayağı aklınız büyümüş. Elbette bir partiyi savunabilirsiniz. Ama öncelik, bu ülkenin değerlerine sahip çıkmaktır. O çok beğendiğiniz %47 oy alan parti, yakın bir zamanda Tekeli'de satışa çıkaracak. Hemde 30 milyon dolar gibi bir ülke için çerez parasına. Daha bugünkü haberlerde vardı. Sizler için şimdilik baba parasıyla int kahvelerden veya babanızın aldığı bs. başında bunları yazmak kolay. Yarın iş güç üstünüze bindiğinde bu pembe tablonun böyle olmadığını anladığınızda atı alan Üsküdar'ı çoktaaaan geçmiş olacak. O zaman iş aramak için Çin'e filan gidersiniz sanırım.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (27-12-2007 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaşınız 22 Bir kilo patatsle oy alan vatandaş 12 senedir orada 22-12 =10 yaşındaymısınız normaldir bazı şeyleri idrak edememeniz şimdiki heycanınızıda anlıyorum bir partının destekcısı kesilmissiniz ama ben bir partiyi yermek maksadıyle da bunu yazmadım sadece bazi seyler gorulsun istıyorum yani 12 sene zarfında bu vatandaş yalan değil 1 kilo patates-komür vs vs sayesinde secilmiştir bu seneler zarfında %47 falanda yoktu bunu yalanlamak için bazı şeyleri inkar etmek gerekir şunuda söylemek istiyorum zaten onurlu bir insan oyunu boyle şeyler uğrunua kulanmaz ayrıca ben bir Türk vatandaşı olarak Türk insanını ne küçümserim nede horlarım bu benim hadimdeğil vede olamaz isterimki bizim insanımız en iyisine layık olsun eniyi şartlarda yaşasın ama doğrularıda konuşurum acınacak bir durumdur böle vatler karsısında oy kulanan ınsanlarımızın hali, %47 saygılıyım ama %47 aldığı oy değil yaptığı bazı içratlar adam kayırmalara karşiyim kısaca ülkeyi boş vatlerle satmasına insnlarımızın bunu görememesine karşiyım ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese iyi bayramlar.
    yazdıklarına katılmıyorum.
    Ayrıca sen müslümanmısın bilmiyorum ama ne olursan ol dinimize karşı saygılı ol.
    daha evvelki partilerinde neler yaptığını çok iyi biliyoruz. kimlerin abd in dibinden ayrılmadığınıda...ayrıca bu ülke bizim. bizim....herhangi bir ülkeye gitmeyiz..ama bazıları sıkışınca soluğu batılı ülkelerde alıyor ne hikmetse...yazdıklarına harfiyen cevap vermeyip aynen iade ediyorum....selametle kal emmim...

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri