Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Cumhuriyet Karanlığa Teslim Olurken...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece laiklik vurgusu bu kadar öne neden cıkıyo pek anlamışdegilm.bu ülke demokrasi varsa %47 herkese yeterli bi cevap.ayrıca bu yaptıgınız TÜRK milletini aşagılamaktır.onurlu türk evladı oyunu patatese kömüre satmaz..burda eleştirenlere soruyom siz yarınseçim olsa hangi partiye oy verirsiniz..cogunluk eminim kullanmacım dicektir..demokratik bi ülkede yaşıyosak oy kullanmıcakların konuşmayada pek hakkı yoktur.
    yaşınız 22 Bir kilo patatsle oy alan vatandaş 12 senedir orada 22-12 =10 yaşındaymısınız normaldir bazı şeyleri idrak edememeniz şimdiki heycanınızıda anlıyorum bir partının destekcısı kesilmissiniz ama ben bir partiyi yermek maksadıyle da bunu yazmadım sadece bazi seyler gorulsun istıyorum yani 12 sene zarfında bu vatandaş yalan değil 1 kilo patates-komür vs vs sayesinde secilmiştir bu seneler zarfında %47 falanda yoktu bunu yalanlamak için bazı şeyleri inkar etmek gerekir şunuda söylemek istiyorum zaten onurlu bir insan oyunu boyle şeyler uğrunua kulanmaz ayrıca ben bir Türk vatandaşı olarak Türk insanını ne küçümserim nede horlarım bu benim hadimdeğil vede olamaz isterimki bizim insanımız en iyisine layık olsun eniyi şartlarda yaşasın ama doğrularıda konuşurum acınacak bir durumdur böle vatler karsısında oy kulanan ınsanlarımızın hali, %47 saygılıyım ama %47 aldığı oy değil yaptığı bazı içratlar adam kayırmalara karşiyim kısaca ülkeyi boş vatlerle satmasına insnlarımızın bunu görememesine karşiyım ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(bu forumda siyaset yapılmaz diye bir kural vardı. ama emmi nin ard arda yazılarına ses çıkmayınca yazayım dedim.)
    sonraki yazılarınıda şimdi okudum. hayret etmemek mümkün değil...
    kalemşör diye birilerini itham ediyorsun ama aynı deniz baykal gibi kuru muhalefet yapıyorsun..
    allah aşkına ecevit abd karşısında elpençe divan durup 10 milyar dolar istemedimi?
    mitin içini cia ajanlarını kim doldurdu?
    mesut yılmaz kaç kere abd ye gitti?
    patates soğandan bahsediyorsunuz öylemi???
    chp iş bankası paralarını partililere dağıttımı dağıtmadımı?
    ooo dillere destan karayalçın dtp ile ortak oldumu olmadımı?
    çok çabuk unutmuşsun maziyi...
    o yazıyı fatih altaylı ile berabermi yazdınız yoksa? )

hitler benzetmesi ne tuhaftı öyle...
    evet herif %50 ile geldi iktidara. ama onu yahudiler destekledi bunu biliyormuydun?
    zengin yahudiler. fakirleri katledilsin diye. neden acaba?

ortaçağ karanlığı demen beni bunları yazdırmaya zorladı... sen islamı bu kadar kötümü görüyorsun? peygamberimizi gerçekten batılılar gibi teröristmi görüyorsun?
    islam karanlığamı götürüyor insanları? böylemi düşünüyorsun? oysa ortaçağda gelen bu güzel din alemi aydınlattı....
    hadi inanmıyorsun, hiçmi tarih okumadın?
    bunu hristiyan ve yahudiler bile söylüyor? yazık derim sadece...çanakkale şühedası baştan aşağıya islamdı...islam.
    istiklal harbini yapan bugün "isteyen islam ülkesine gitsin" diyen senin deden de islamdı...
    yazdıkların çok asabımı bozdu..bari inanmıyorsun aşağılama...kötü söz söyleme...
    bizim dinimiz bize, sizinki size....
    herkese selametle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silindi
    Konu ibalaban tarafından (04-10-2015 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çizgi filmi kimin seyrettiği belli kardeşim...ne samanyolunu seyrederim nede akp yi desteklerim. Ben müslüman türküm. evladı fatihanım. (en azından kendimi öyle hissediyorum..) çanakkale ve istiklal harbini sadece ilahi güçlere mallettiğimi nereden çıkarttın? ben "tepeden tırnağa islamdı " dedim. o inançla savundular...vatanları için savundular.namusları için...ama ne hikmetse bunları söyleyenleri hemen atatürk ve cumhuriyet düşmanı ilan ediyorsunuz? gerici irticacı kötü gösteriyorsunuz...
    30 kuponda neyin nesi? bakalım daha ne kuponlar çıkaracaksınız?
    ayrıca benim dinimin ortaçağ karanlığı gibi kötülenmesini içerledim...
    tepkimi ifade etmeye çalıştım. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala laiklik diyip duranlar laikliği başartüsüne indirebilecek kadar anlamayanlardır.bu millet bu kadar unutkanmıda akpartiyi 2. defa rekor bir oyla ikdidara getirrdi.surda yazanlara bakıyorum hep aynı kişeler onlarında kişisel sorunları var galiba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Çözsenize O Zaman

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hala laiklik diyip duranlar laikliği başartüsüne indirebilecek kadar anlamayanlardır.bu millet bu kadar unutkanmıda akpartiyi 2. defa rekor bir oyla ikdidara getirrdi.surda yazanlara bakıyorum hep aynı kişeler onlarında kişisel sorunları var galiba.
    Burda yeri gelince %47 aldık diye şişiniyorsunuzda şu baş örtüsü konusunuda bir çözseniz ya? Elinizi kolunuzu tutan mı var. PKK'ya af yasasını çıkaracak kadar ABD yalakalığı ile gözlerini köreltenler şu oy aldıkları insanlarında dertlerine bir çare bulsalar ya. Ama yooo ona çare yok. Çünkü önümüzde yerel seçimer var. Tekrar oylar hangi bahanelerle alınacak değil mi? Pek sayın yöneticilerimiz daha şimdiden bunun yatırımını valilere kamyonun üzerine binerek kömür dağıtın emri vererek yapıyorlar. Bu millet sizlerden kömür değil, iş istiyor, iş! O zaman odununuda, kömürünüde kendisi alır. Bu soruları kendinize hiç mi sormazsınız be? Ama sorsanız buraya böyle abuk sabuk bir yazı yazmazdınız. Hadi git işine be kardeşim. Burası geyik muhabeti yapacağınız yer değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burda yeri gelince %47 aldık diye şişiniyorsunuzda şu baş örtüsü konusunuda bir çözseniz ya? Elinizi kolunuzu tutan mı var. PKK'ya af yasasını çıkaracak kadar ABD yalakalığı ile gözlerini köreltenler şu oy aldıkları insanlarında dertlerine bir çare bulsalar ya. Ama yooo ona çare yok. Çünkü önümüzde yerel seçimer var. Tekrar oylar hangi bahanelerle alınacak değil mi? Pek sayın yöneticilerimiz daha şimdiden bunun yatırımını valilere kamyonun üzerine binerek kömür dağıtın emri vererek yapıyorlar. Bu millet sizlerden kömür değil, iş istiyor, iş! O zaman odununuda, kömürünüde kendisi alır. Bu soruları kendinize hiç mi sormazsınız be? Ama sorsanız buraya böyle abuk sabuk bir yazı yazmazdınız. Hadi git işine be kardeşim. Burası geyik muhabeti yapacağınız yer değil.
    senin bazı seylerden haberin yok galiba yada işine öyle geliyo..kömür yardımı dediğiniz yardımlar sosyalyardımlaşma vakfından yapılır buralarda kurulan mutevelli heyeti (başta vali veya kaymakam,doktor, idari amirler, muhtar temsilcileri,ve halktan kişiler.)bunların içinde siyasetçi yoktur herkes oy kullanarak yardıma muhtac kişiler belirlenir.başörtüsü konusunda elinizi tutan mı vardiyonuz sana soruyom var mı yokmu. ben üniversite öğrencisiyim etrafıma bakıyom hertipten insan(içinde eroin alan pezevenklik yapan misyoner faliyatte bulunan.insan görünümünden cıkmış..)mevcut ama başörtülü giremiyo. pkk af yasası daha operasyon yapılmadan önce neden yapılmıyo derdiniz yapılınca yeni bişey cıkarma isteği doğdu birazda. pkk terörü bitirmek istiyosan daga cıkmaları engellemek dağdakileri indirmek için gereklidir.

ayrıca işsizlik 2002 önce işsizlik oranı 10.7 iken şimdi 9,4 dedir.yeterlimi degil.ülkemizin üreme hızını düşünürsek bu bi başarıdır. ülkemiz gelişen bi ülke insan merkezliken tekno merkezliye gecişvar.önceden 40 kişinin yaptıgı işi simdi bi makine yapıyo.
    biz enflasyonun nerden nere geldiğini.milli gelirin ne olduğunu.bir günde devalasyon yapıp kimlerin zengin edildiğini.pkk başını teslim alıp saraya koyonları parasıyla dahi kitap bulamadığımız günleri ii biliriz.bu millette ii biliyoki 2. defa bidaha görev verdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin bazı seylerden haberin yok galiba yada işine öyle geliyo..kömür yardımı dediğiniz yardımlar sosyalyardımlaşma vakfından yapılır buralarda kurulan mutevelli heyeti (başta vali veya kaymakam,doktor, idari amirler, muhtar temsilcileri,ve halktan kişiler.)bunların içinde siyasetçi yoktur herkes oy kullanarak yardıma muhtac kişiler belirlenir.başörtüsü konusunda elinizi tutan mı vardiyonuz sana soruyom var mı yokmu. ben üniversite öğrencisiyim etrafıma bakıyom hertipten insan(içinde eroin alan pezevenklik yapan misyoner faliyatte bulunan.insan görünümünden cıkmış..)mevcut ama başörtülü giremiyo. pkk af yasası daha operasyon yapılmadan önce neden yapılmıyo derdiniz yapılınca yeni bişey cıkarma isteği doğdu birazda. pkk terörü bitirmek istiyosan daga cıkmaları engellemek dağdakileri indirmek için gereklidir.

ayrıca işsizlik 2002 önce işsizlik oranı 10.7 iken şimdi 9,4 dedir.yeterlimi degil.ülkemizin üreme hızını düşünürsek bu bi başarıdır. ülkemiz gelişen bi ülke insan merkezliken tekno merkezliye gecişvar.önceden 40 kişinin yaptıgı işi simdi bi makine yapıyo.
    biz enflasyonun nerden nere geldiğini.milli gelirin ne olduğunu.bir günde devalasyon yapıp kimlerin zengin edildiğini.pkk başını teslim alıp saraya koyonları parasıyla dahi kitap bulamadığımız günleri ii biliriz.bu millette ii biliyoki 2. defa bidaha görev verdi..
    dostum senin söylemelerinde sadece iki yere takıldım bir pkk bitirmek icin daga cıkmaları önlemek geliyor diyorsun güzel eve dönüş yasası diye bişey hazırlanıyor o yasade daga cıkmış iki üc herneyse kalmış biri dagdan inerse devlet ona ev iş(bu iş kamu işi olacak büyük ihtimalle) yada iş kurması icin para yardımı yapacak peki benim sucum ne dagda olmamı ben ünveste mezunuyum ve hala atamamın yapılmasını bekliyorum ben bu ülke icin faydalı olmak icin okurken bu adamlar polise askere kurşun sıkıyorlardı.. şimdi onlar kamuda görev yapacak ben evimde atama bekleyecem bumudur adalet ozman bende daga cıkayım iki ay gezip aftan yaralanmak istiyorum deyim banada ev iş falan versinler.. evet eflasyon düştü ama şimdi sen bazılarını burda savunma bende ozman derim ki malum bakanımızın kacak vilasına yıkılma talimatı verildiginde vilanın yanındaki kulbe yıkılmıştı.. yine malum bakanımızın oglunun nerelerden neler aldıgı kızının telsim sirketine nekadar pc satışı yaptıgı falan filan yani yapılanları güzel sayıyorsunuzda bir alınanaları saysanızda evet sizler objektifsiniz desem bunu yapmıyorsunuz sadece sunu yaptık bunu yaptık diger taraftan bakanların malum yaptıklarını hic gündeme getirmiyorsunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda dejavu@42 bana göre haklı evet pirimmi dağıtalım yada bizim delikanlılara cezamı verelim. Yok ya bu işte bir bit yeniği var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin kimseyle sorunu yok.. arkadaşlar yorum yaparken herkesin bam teline basacak sekilde sivri yorumlardan kacının daha ılımlı yorumlar yapalım heleki bu yorumlar siyaset din gibi konular üzerine ise iki kere daha dikkat ederek yazalım .. sonra birbirimizin kalbini kırmak ve üzemek hic bişey kazandırmaz sizlere ve bu foruma

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri