Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cumhuriyet Karanlığa Teslim Olurken...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cumhuriyet Karanlığa Teslim Olurken...

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğruları herkes söyler ama doğruları herkes yaşayamaz...yazılanlar % 1000 doğru ancak bunu yazan kişi Fatih Altaylı olunca....neyse...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu zaten fatih altaylıdan başka birkaç yazar daha yazabilir. ben bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum. kendi dininden bukadar korkan birmillet dünyanın başka hiçbiryerinde dah yoktur yazıklar olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

600 senelik OSMANLI nın kazanımları nasıl birden uçtu gitti havaya sözde batılılaşma adı altında o çok imrendiğimiz batıdan bize kesinlikle hayır Avrupa birliği yolunda kaydettiğimiz bu kadar ilerleme gösterilen bu kadar çaba nın karşılı nasıl veriliyo gözler görmüyo mu Hoş bu hükümetin Avrupa birliğine girme gibi bi niyetinin olduğunua da inanmıyorum ama Avrupanın batılıların 2 yüzlülüğünü ortaya koyma babında gayretlerini takdirle karşılıyorum verdiğim oylar helal olsun diyorum bize bizden gayrı dost yok kardeşler ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN ız Kıyamete kadar MÜSLÜMAN kalacağız ALLAH ın izni ve Keremi ile (Olmayanlar ve olmak istemeyenler)müstesna

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fatih Altaylı en sevdiğim köşe yazarıdır yazdıklarını beyeniylen okurum genelde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Peki Siz Neyin Peşindesiniz ?

Alıntı metsem25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu zaten fatih altaylıdan başka birkaç yazar daha yazabilir. ben bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum. kendi dininden bukadar korkan birmillet dünyanın başka hiçbiryerinde dah yoktur yazıklar olsun.
    Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
    Herkese iyi bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
    Herkese iyi bayramlar.
    ozaman hiç seçim olmasın ülkeyi kendini bilmez bir kaç köşe yazarı yönetsin hemde bu memleket kimin kim nerye gidecekkardeşim bu ülkeyi heb beraber kurtardık heb beraber yaşayacagız hükümetlere yekiyi halk verir halk yönetir bir kaç kendini bilmez çapulcular degil şunu unutmayın güzel peygamberimizin dedigi gibi bir ülke neye layıksa öyle yönetilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkese iyi bayramlar.

başka söze gerek yok sanırım
    Konu gacvokem tarafından (22-12-2007 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkeyi halk yönetmiyor halk secmiyor bu ülkeyi birkaç kişiler yönetiyor siz hiç kimseyi seçmiyorsunuz seçilmiş kişileri seçiyor ve onun sectigi kişileri seçiyorsunuz türkiye bana göre demokratik bir ülke deyildir
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kiralık borazancı yine ötmüş,bakalım daha ne kadar ötecek..devir deyişiyor,türkiye deyişiyor fakat bazı kafalar hala deyişime inat ediyor,eskitas eski hamam herşey kendi istedikleri gibi bu devran sürsün istiyorlar,hatta %47 onlar için birşey ifade etmiyor..binlerce kaymakamdan birinin yapmış olduğu şahsi bir tasarrufun faturasını nerelere kesmeye çalışıyorlar..yazıklar olsun malbulmuş gibi bu olaya balıklama atlayan altaylının yazısını eleştiren arkadaşa binlerce öğrenciyi eğitmiş olan öğretmenin verdiği cevaba bak..adammı öldürdü bu arkadaş..bu nefret nedendir,bu tepki niye..sonuçta bu gibi benzer tavırlar yüzünden %47'ler oluşmadımı,laik geçinen kesim birazda özeleştiri yapıp hiçmi bizim suçumuz yok diyebildimi..neyse ekilenler biçiliyor..
    CİMBOMLU

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri