yaşınız 22 Bir kilo patatsle oy alan vatandaş 12 senedir orada 22-12 =10 yaşındaymısınız normaldir bazı şeyleri idrak edememeniz şimdiki heycanınızıda anlıyorum bir partının destekcısı kesilmissiniz ama ben bir partiyi yermek maksadıyle da bunu yazmadım sadece bazi seyler gorulsun istıyorum yani 12 sene zarfında bu vatandaş yalan değil 1 kilo patates-komür vs vs sayesinde secilmiştir bu seneler zarfında %47 falanda yoktu bunu yalanlamak için bazı şeyleri inkar etmek gerekir şunuda söylemek istiyorum zaten onurlu bir insan oyunu boyle şeyler uğrunua kulanmaz ayrıca ben bir Türk vatandaşı olarak Türk insanını ne küçümserim nede horlarım bu benim hadimdeğil vede olamaz isterimki bizim insanımız en iyisine layık olsun eniyi şartlarda yaşasın ama doğrularıda konuşurum acınacak bir durumdur böle vatler karsısında oy kulanan ınsanlarımızın hali, %47 saygılıyım ama %47 aldığı oy değil yaptığı bazı içratlar adam kayırmalara karşiyim kısaca ülkeyi boş vatlerle satmasına insnlarımızın bunu görememesine karşiyım ...

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri