Nede DOĞRU yazmışsında be emmi ! Kesinlikle Katılıyorum sana !Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
Herkese iyi bayramlar.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri