Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Cumhuriyet Karanlığa Teslim Olurken...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş bu senin dediklerini sayın yöneticilerimizde söylüyor. Sende onların burada avukatlığını yapıyorsun. Konu başlığından tamamen uzaklaşıldığı için konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Neyin ne şekilde dağıtıldığını senden iyi bilecek durumdayım. Herkese katkılarından dolayı teşekkürler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimin neyi ne kadar fazla bildiğini hiç kimse bilemez .
    milleti istediğiniz yere taşımaya çalışmakla, işgüzarlığı siz yapıyorsunuz.
    inanmıyorsanız inanmazsınız.
    herkes sizin gibi düşünmeye mecbur değildir.
    benim gibi düşünmeye de mecbur değildir.

öncelikle ben avukat değil, sadece öğretmenim.
    hem de; burada söylediklerimi binlerce kişiye her gün her yerde anlatan bir felsefe öğretmeniyim.
    moderatörseniz, sadece kontrolünüzü yapın yeter.
    forumlar, birilerinin propaganda yapma yeri değildir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin bazı seylerden haberin yok galiba yada işine öyle geliyo..kömür yardımı dediğiniz yardımlar sosyalyardımlaşma vakfından yapılır buralarda kurulan mutevelli heyeti (başta vali veya kaymakam,doktor, idari amirler, muhtar temsilcileri,ve halktan kişiler.)bunların içinde siyasetçi yoktur herkes oy kullanarak yardıma muhtac kişiler belirlenir.başörtüsü konusunda elinizi tutan mı vardiyonuz sana soruyom var mı yokmu. ben üniversite öğrencisiyim etrafıma bakıyom hertipten insan(içinde eroin alan pezevenklik yapan misyoner faliyatte bulunan.insan görünümünden cıkmış..)mevcut ama başörtülü giremiyo. pkk af yasası daha operasyon yapılmadan önce neden yapılmıyo derdiniz yapılınca yeni bişey cıkarma isteği doğdu birazda. pkk terörü bitirmek istiyosan daga cıkmaları engellemek dağdakileri indirmek için gereklidir.

ayrıca işsizlik 2002 önce işsizlik oranı 10.7 iken şimdi 9,4 dedir.yeterlimi degil.ülkemizin üreme hızını düşünürsek bu bi başarıdır. ülkemiz gelişen bi ülke insan merkezliken tekno merkezliye gecişvar.önceden 40 kişinin yaptıgı işi simdi bi makine yapıyo.
    biz enflasyonun nerden nere geldiğini.milli gelirin ne olduğunu.bir günde devalasyon yapıp kimlerin zengin edildiğini.pkk başını teslim alıp saraya koyonları parasıyla dahi kitap bulamadığımız günleri ii biliriz.bu millette ii biliyoki 2. defa bidaha görev verdi..
    dostum senin söylemelerinde sadece iki yere takıldım bir pkk bitirmek icin daga cıkmaları önlemek geliyor diyorsun güzel eve dönüş yasası diye bişey hazırlanıyor o yasade daga cıkmış iki üc herneyse kalmış biri dagdan inerse devlet ona ev iş(bu iş kamu işi olacak büyük ihtimalle) yada iş kurması icin para yardımı yapacak peki benim sucum ne dagda olmamı ben ünveste mezunuyum ve hala atamamın yapılmasını bekliyorum ben bu ülke icin faydalı olmak icin okurken bu adamlar polise askere kurşun sıkıyorlardı.. şimdi onlar kamuda görev yapacak ben evimde atama bekleyecem bumudur adalet ozman bende daga cıkayım iki ay gezip aftan yaralanmak istiyorum deyim banada ev iş falan versinler.. evet eflasyon düştü ama şimdi sen bazılarını burda savunma bende ozman derim ki malum bakanımızın kacak vilasına yıkılma talimatı verildiginde vilanın yanındaki kulbe yıkılmıştı.. yine malum bakanımızın oglunun nerelerden neler aldıgı kızının telsim sirketine nekadar pc satışı yaptıgı falan filan yani yapılanları güzel sayıyorsunuzda bir alınanaları saysanızda evet sizler objektifsiniz desem bunu yapmıyorsunuz sadece sunu yaptık bunu yaptık diger taraftan bakanların malum yaptıklarını hic gündeme getirmiyorsunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda dejavu@42 bana göre haklı evet pirimmi dağıtalım yada bizim delikanlılara cezamı verelim. Yok ya bu işte bir bit yeniği var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egitmen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hem de; burada söylediklerimi binlerce kişiye her gün her yerde anlatan bir felsefe öğretmeniyim.
    size katılıyorum...fikirlerini zorla empoze etmiyen,dediğim dedik çaldığım düdük misali aynı şeyleri tekrarlamayan,herşeyin en iyisini ben bilirim,ülkeyi benden dahaha iyi kimse düşünemez havasında olmayan bir eğitimciyle tanışmaktan memnunuyetimi belirtirim..hoşçakal hocam.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egitmen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

senin yazını okudum ama bu tepkin kime senin güzel kardeşim egtimci kardeşim mederatörseniz diye tepki veriyorsun burda görev alan dostlarımız konulara müdahale etmek zorundadır senin sınıfında ögrencilerin istedigi gibi konuşabiliyormu.. sen müdahale etmiyorsun felsefe ögretmeniyim diyorsun ne olmuş yani bende sosyologum bende bir cok araştırama yapıyorum bende kime neye nasıl yardım yapıldıgını kimlerin nerede nasıl süründügünü biliyorum .. ama acık konuşayım senin su yazdıgın ve tepki dolu mesajını hic anlamadım kime neye tepki veriyorsun söyle ona göre karşılık al böyle üstü kapalı yazıp sonra ben egitimciyim falan filan diye sosyal statü ortaya koyup gitmeyin kardeşim senin toplum icindeki sosyal statün burda gecmez herkese anlatıyormuş sen milli egitimden habersiz hic bişey anlatamasın durduk yere insanları cıldırtmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon yanlış geldim galiba "siyaset meydanı"...:49:
    uydu forumunda bu tür siyasi tartışmaların forum üyelerine hiç bir yararır olacağını sanmam....

zaten bizleri bir adım ileri götürmeyende bir türlü yerinde düzgün siyaset yapamamamızdan geliyor.galiba...
    ---bu tür yazıları okurken bazen diyorum:bu millet yüzyıllardır bir arada ,bir bütün nasıl durmuş...bu yazılanlara göre birbirimizi öldürmemiz an meselesi,,ne bekliyorsunuz hadiiii... ..!!!!!!
    ---evet : bu yorumlara bakarak diyorumki:bu birbirimize duyduğumuz düşmanlıkla ,,düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürüyoruz....yazık yüzyıllardır süregelen bu devlete,bu millete.....
    -----düşmanlarımız amacına ulaşmıştır..evet bizleri bölmüş,,,parçalamış....
    ne kadar inkar etsekte..

--bu millet arasında bölücülük yapanın ALLAH belasını versin..
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leyla arkadaşım bazende bazı şeyleri tartışmak gerekir bazı şeylerin üzerini örterek onları gömrezlikten yok saydıgımız icin cok zaman kaybeden olduk bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor bu millet aman baştakiler ne yaparsa iyi yapar dogru yapar söylevleri ile susturuldu bakın avrupaya fransa da bir yasa cıkıyor ünv ögrencileri sokaklara dökülüyor franza hükümeti yasayı ücüncü günü geri cekiyor birde bize bakın halkın zararına bir ton yasa cıkıyor kimse sesini cıkarmıyor.. sadece susuyor eee sustukcada kusura bakmayın daha cok bizim üzerimize binererler susmak care degil medeni şekilde tartışarak orta yolu bulmak çaredir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    leyla arkadaşım bazende bazı şeyleri tartışmak gerekir bazı şeylerin üzerini örterek onları gömrezlikten yok saydıgımız icin cok zaman kaybeden olduk bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor bu millet aman baştakiler ne yaparsa iyi yapar dogru yapar söylevleri ile susturuldu bakın avrupaya fransa da bir yasa cıkıyor ünv ögrencileri sokaklara dökülüyor franza hükümeti yasayı ücüncü günü geri cekiyor birde bize bakın halkın zararına bir ton yasa cıkıyor kimse sesini cıkarmıyor.. sadece susuyor eee sustukcada kusura bakmayın daha cok bizim üzerimize binererler susmak care degil medeni şekilde tartışarak orta yolu bulmak çaredir..
    ---ben tartışmayalım demiyorum zaten..yeri değil diyorum..tabi bu benim kanaatim.

tabiki tartışalım.konuşalım..eylem yapalım.tepki verelim,kızalım....ama birbirimizin değerlerine saygı çerçevesinde..kırmadan..aşağılamadan......vs...tabi siz bunları yaptınız demiyorum...ama bu işin sonu onu gösteriyor.....
    --benim kanaatimce forumumuz uydu forumu..öyle kalsın..
    haa...tarihi bilgi.olay..vs...vermeyelimmi.?. derseniz...tabiki verelim..işleyelim...ama konuları siyasi yorumlara yöneltecek şekilde olursa olmuyor...forum üyeleri arasında da kutuplaşmalar olur..bence..ben bu yüzden foruma yararı olmayacağı fikrindeyim...
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri