'O'nu býrakmayýz'
Hasan Þaþ Galatasaray'dan ayrýlmazsa ceza mý alacak? Ýþte Adnan Polat'ýn açýklamasý..
04.12.2007 05:17
Polat, Galatasaray'dan ayrýlacaðýný belirten Hasan Þaþ hakkýnda, "O bizim için çok deðerli. Gidiþine izin vermeyiz" yorumunu yaptý..
Galatasaray Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, hakemlerin kendisiyle uðraþtýðý iddiasýyla futbol kariyerini Türkiye dýþýnda sürdüreceðini açýklayan Hasan Þaþ ile ilgili olarak konuþtu. Hasan ile görüþme yapacaklarýný ifade eden Adnan Polat, "Hasan Þaþ bizim çok güvendiðimiz futbolculardan. Ama bazen hýrsýnýn kurbaný oluyor. Galatasaray'dan ayrýlacaðýný açýkladý ama ben bunun sinir anýnda verilmiþ bir karar olduðunu düþünüyorum. Kendisi bizim için önemlidir. O'nu býrakmayýz. Diðer olaylar için ise Hasan'a ceza verip vermeyeceðimizi yönetim kurulu toplantýsýnda kararlaþtýracaðýz" diye konuþtu.
"FENER'Ý YENECEÐÝZ"
Cumartesi günü Þükrü Saracoðlu Stadý'nda oynayacaklarý Fenerbahçe derbisine de deðinen Galatasaray Baþkan Yardýmcýsý Polat, "Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz. Onlarla birçok kez karþý karþýya geldik. Bu da onlardan biri. Ýzleyenlere güzel, kaliteli ve tempolu bir maç seyrettireceðiz. Futbolda her türlü sonuç var. Ama biz Kadýköy'e galip gelmek için gidiyoruz. Ýyi bir takýmýz ve namaðlup durumdayýz. Bize yakýþýr þekilde mücadele edeceðiz ve kazanacaðýz" þeklinde konuþtu. Adnan Polat son olarak ise Ýstanbul BÞB maçýnýn hakemi Hüseyin Göçek hakkýnda yorum yaptý: "Hakemin hatalý kararlar verdiðini tüm gazeteler yazdý. Ben bu konuda bir þey söylemek istemiyorum. Herkes gibi hakemler de hata yapabilir. Ben onlarýn hatalarýnda kasýt aramýyorum ve Türk hakemlerine sonuna kadar güveniyorum."
Hasan Þaþ a destek için galatasaraylýlar bir web sitesi kurdular.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri