REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: kaon classicomu-sunny stream menümü?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 kaon classicomu-sunny stream menümü?

arkadaşlar bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.zannedersem birçok arkadaşta faydalanabilir.
    sunny 7010 dci 01.a5 cihazım var .kaon classico programı yüklü.sorularım şöyle:

Bu programla digi tv-inxtc gibi bazı kanalları seyredemiyorum şifreleri elle girmeme rağmen seyredemiyorum.bu programdanmı kaynaklanıyor.ne yapmam lazım.Stream menülü program mı yüklemem gerekiyor.cihazımın eski sunny menüye dönmesi için ne yapmalıyım.(eski sunny menü daha güzeldi.eski sunny menü ile şifreli TPS AUTO gibi kanallar izlenebiliyormu) stream menülü program eski sunny menülü olarak mı çalışıyor.
    yada daha doğrusu hangi programı tavsiye edersiniz.kaon classico mu yoksa stream menülümü aralarındaki fark nedir ayrıca program yüklemede bilgisayarımın rs 232 çıkışı yok fakat sordum bir ucu rs232 bir ucu usb olan kablolar var bu ara kablolar ile program yükleyebilirmiyim,bir sorun çıkarmı.benim gibi bilmeyen arkadaşları aydınlatırsanız çok memnun olacağız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gemici60 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.zannedersem birçok arkadaşta faydalanabilir.
    sunny 7010 dci 01.a5 cihazım var .kaon classico programı yüklü.sorularım şöyle:

Bu programla digi tv-inxtc gibi bazı kanalları seyredemiyorum şifreleri elle girmeme rağmen seyredemiyorum.bu programdanmı kaynaklanıyor.ne yapmam lazım.Stream menülü program mı yüklemem gerekiyor.cihazımın eski sunny menüye dönmesi için ne yapmalıyım.(eski sunny menü daha güzeldi.eski sunny menü ile şifreli TPS AUTO gibi kanallar izlenebiliyormu) stream menülü program eski sunny menülü olarak mı çalışıyor.
    yada daha doğrusu hangi programı tavsiye edersiniz.kaon classico mu yoksa stream menülümü aralarındaki fark nedir ayrıca program yüklemede bilgisayarımın rs 232 çıkışı yok fakat sordum bir ucu rs232 bir ucu usb olan kablolar var bu ara kablolar ile program yükleyebilirmiyim,bir sorun çıkarmı.benim gibi bilmeyen arkadaşları aydınlatırsanız çok memnun olacağız.
    classico menüde fixed cw keyleri aktif değildir onun için inxtc kanalını seyredemezsiniz.stream menü sizin için daha avantajlı...cihazınıza HW'si uygun stream yazılımını atabilirsiniz...tabiiki önce kurukafa yüklemelisiniz ve yazılımı kup 230 ile mühendis modunda atmanız gerekir...stream menüde hazır kanal listesi yükleyiniz...tek tek kanal aramak ve sıralamak tam bir işkencedir...teorik olark usb çıkışlı rs232 kablosuyla yazılım atılabilir...ancak port ayarlarını doğru yapmanız gerekir...çıkış portunuzu usb'ye uygun olarak ayarlamalısınız,ancak açık konuşayım bende çok net bilmiyorum nasıl yapılacağını...forumda vardı bununla ilgili bi konu ama açıkçası pek uğraşmadım......şu an biraz rahatsız olduğum için pek fazla forumla uğraşamıyorum...daha detaylı açıklamaları diğer arkadaşlarımız yaparlar umarım...selamlar...
    Konu bulletfromhell tarafından (17-12-2007 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın bulletfromhell verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream yazılımdada inxtc kanalı çöktü ses var görüntü yok
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stream yazılımdada inxtc kanalı çöktü ses var görüntü yok
    Şu an için ınxtc için yapacak birşey yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri