REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: dsmart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmart

ben bi tane next dsmart uydu alıcısı almak istiyorum bu cihazda ethernet bağlantısı varmış bunu gbox paylaşıma açabilirmiyim sadece bu cihazla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D smart cihazları g box desteklemez arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben bbir d-smart kullanicisi olarak kesinlikle size tavsiye etmiyorum.adamlarin musteri hizmetlerine ulasmak icin gecen gun 30 dakika bana telefonda reklam dinlettiler ve daha sonra benim kafamin tasini attirmayi basardilar,sanirsam bunlar insanlari ahmak saniyorlar,ayrica ben kibris tan aradim dusunun 30 dk ne kadar telefon parasi yazdigini,ben size kisaca almayin diyorum.sadece bir kullanicisi olarak sadece mac oldugu zaman kullaniyorum diger zamanlarda normal reciever kullaniyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asiyoruk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben bbir d-smart kullanicisi olarak kesinlikle size tavsiye etmiyorum.adamlarin musteri hizmetlerine ulasmak icin gecen gun 30 dakika bana telefonda reklam dinlettiler ve daha sonra benim kafamin tasini attirmayi basardilar,sanirsam bunlar insanlari ahmak saniyorlar,ayrica ben kibris tan aradim dusunun 30 dk ne kadar telefon parasi yazdigini,ben size kisaca almayin diyorum.sadece bir kullanicisi olarak sadece mac oldugu zaman kullaniyorum diger zamanlarda normal reciever kullaniyorum..
    ne için aradın ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri