ben bi tane next dsmart uydu alıcısı almak istiyorum bu cihazda ethernet bağlantısı varmış bunu gbox paylaşıma açabilirmiyim sadece bu cihazla...
ben bi tane next dsmart uydu alıcısı almak istiyorum bu cihazda ethernet bağlantısı varmış bunu gbox paylaşıma açabilirmiyim sadece bu cihazla...
arkadaslar ben bbir d-smart kullanicisi olarak kesinlikle size tavsiye etmiyorum.adamlarin musteri hizmetlerine ulasmak icin gecen gun 30 dakika bana telefonda reklam dinlettiler ve daha sonra benim kafamin tasini attirmayi basardilar,sanirsam bunlar insanlari ahmak saniyorlar,ayrica ben kibris tan aradim dusunun 30 dk ne kadar telefon parasi yazdigini,ben size kisaca almayin diyorum.sadece bir kullanicisi olarak sadece mac oldugu zaman kullaniyorum diger zamanlarda normal reciever kullaniyorum..
ne için aradın kiarkadaslar ben bbir d-smart kullanicisi olarak kesinlikle size tavsiye etmiyorum.adamlarin musteri hizmetlerine ulasmak icin gecen gun 30 dakika bana telefonda reklam dinlettiler ve daha sonra benim kafamin tasini attirmayi basardilar,sanirsam bunlar insanlari ahmak saniyorlar,ayrica ben kibris tan aradim dusunun 30 dk ne kadar telefon parasi yazdigini,ben size kisaca almayin diyorum.sadece bir kullanicisi olarak sadece mac oldugu zaman kullaniyorum diger zamanlarda normal reciever kullaniyorum..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri