Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: !!! acil yardım !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart !!! acil yardım !!!

sevgili ustalar değerli dostlar;
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS cihazıma yanlışlıkla yanlış softcam dosyası yükledim...
    şu an da ekran simsiyah, hiç bir şekilde menüye ve diğer fonksiyonlara giremiyorum... sadece kanalların seslerini duyabiliyorum... ne yapmalıyım ...
    şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı drablody Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili ustalar değerli dostlar;
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS cihazıma yanlışlıkla yanlış softcam dosyası yükledim...
    şu an da ekran simsiyah, hiç bir şekilde menüye ve diğer fonksiyonlara giremiyorum... sadece kanalların seslerini duyabiliyorum... ne yapmalıyım ...
    şimdiden teşekkürler
    Cihaz yazılım alıyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menülere giremedim ama... kumanda çalışıyo... hatta usb flash diski taktığımda recever ekranından onu tanıdığını anlıyorum...otomatik olarak usb sürücüye geçiyo.... tahminimce yazılım yüklenebiliyo...ama ekran simsiyah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stb ye al doğru emu keyi at düzelir
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özür dilerim çok acemiyim.... biraz daha detay alabilirmiyim...stb stand by herhalde.... standby dayken flash diskimle nasıl yeni yazılımı atıcam... sadece usb kullanıyorum...bi de hangi softcam dosyasını atarsam düzelir... onuda söylermisiniz... şu anda forumda var mı o dosya .... benim cihazımla ilgili (next ye-2000 cıs super plus)
    Konu drablody tarafından (18-12-2007 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı drablody Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özür dilerim çok acemiyim.... biraz daha detay alabilirmiyim...stb stand by herhalde.... standby dayken flash diskimle nasıl yeni yazılımı atıcam... sadece usb kullanıyorum...bi de hangi softcam dosyasını atarsam düzelir... onuda söylermisiniz... şu anda forumda var mı o dosya .... benim cihazımla ilgili (next ye-2000 cıs super plus)
    Cihazınıza Bilgisayardan stb konumunda softcam yükleyiniz.Gerekirse yazılımını yeniden güncelleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler... demekki bu işlem pc den olabiliyo sadece tamam bi de öyle deneyelim ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazımın modeliyle ilgili sofcam hangisi... mevcut listede ben göremedim...onu da öğrensem süper olacak... başınızı ağrıttığım için şimdiden özür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazımın modeliyle ilgili sofcam hangisi... mevcut listede ben göremedim...onu da öğrensem süper olacak... başınızı ağrıttığım için şimdiden özür...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buraya bak ONEC115.80

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tşk

teşekkür ederim sorun çözüldü... vakit ayıran herkese tşk ler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri