REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Acil Yardım!!! sunny 9080 Fta Tps yazılımı hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acil Yardım!!! sunny 9080 Fta Tps yazılımı hakkında

Dün Sunny 9080 Fta cihaza 26 11 2007 Tps outo yazılımı yükledim fakat açılmadı kanallar? Ayrıca emuyu aktif etmek için sarı mavi yeşil menü tuşlayınca *** menüsü çıkmıyor. Neden olabilir acaba. Yoksa yanlış bi yazılım yüklemiş olabilirmiyim? Ustalardan yardım bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım 9000 serisinde *** menüsüne sarı-exit-kırmızı-menü basarak gireceksin.Ayrıca cihazın sistem bilgisine bakıp hw'si tutan yazılımı atacaksın.Eğer doğru yazılımı attıysan gmt ayarlarını 00 yap daha sonra sistem bilgisinden kanal kilitini aç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hobbit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün Sunny 9080 Fta cihaza 26 11 2007 Tps outo yazılımı yükledim fakat açılmadı kanallar? Ayrıca emuyu aktif etmek için sarı mavi yeşil menü tuşlayınca *** menüsü çıkmıyor. Neden olabilir acaba. Yoksa yanlış bi yazılım yüklemiş olabilirmiyim? Ustalardan yardım bekliyorum.
    Acil yardım nedir arkadaşım acil servis gibi ,başlıkları konuları özetleyecek şekilde yazalım bu mesajınıza cevap bile vermek istemiyorum arkadaşım araştırmadanm konu açıyorsunuz ; Animasyonlu cihazlarda emuya öyle girilmez şöyle yapın ; Sarı+exit+kırmızı+menu açılacaktır..!!

Disiplin ve düzen her zaman yararlıdır lütfen forumu kirletmeyelim..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinizden önce özür diliyor sonra teşekkür ediyorum arkadaşlar acemiliğimize verin. Sonuçta burda bizler talebe sizler hocasınız, iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hobbit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepinizden önce özür diliyor sonra teşekkür ediyorum arkadaşlar acemiliğimize verin. Sonuçta burda bizler talebe sizler hocasınız, iyi çalışmalar.

Est. bizimde sizlerden öğreneceğimiz şeyler muhakkak vardır ,forumda yeniyseniz önce forum kurallarını okuyunuz.!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri