REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yöneticilere öneri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Yöneticilere öneri

forumumuzun spor bölümüne Euro 2008 bölümü açılırsa gayret güzel olur....

şimdiden tşk.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şimdiden tşk.....
    Konunuz degerlendirilecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarıma formattan önce süpersatforumun mp3 bölümünün adresi vardı..fakat şuan aramama ragmen bulamıyorum,bu konuda yardımcı olacak bir yönetici arıyorum..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mp3 paylaşımı sadece sample boyutunda olursa sorun olmaz,ancak full-length yada çok büyük boyutlu olursa hem yasal sıkıntılar doğurabilir hemde forumun veri tabanını zorlayabilir...heralde o yüzden kaldırılmıştır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarıma formattan önce süpersatforumun mp3 bölümünün adresi vardı..fakat şuan aramama ragmen bulamıyorum,bu konuda yardımcı olacak bir yönetici arıyorum..
    Biz kaldırdık o bölümü yasal olmasına ragmen bazı uyelerimiz mp3 indirirken uyarıları okumadılar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirmek hattınızdan kontor düşmesine sebeb oluyordu-Kontor düşmesinin bizimle alakası yoktur tamamen ringofon şirketine baglıdır) ben uyarıları okunmadıgının farkına vardım mp3.supersatforum.com devre dısı bıraktım kimse zarar görmesin diye arkadaşlar
    Konu Admin tarafından (08-12-2007 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumdakı spor topıgınde gecmıs macların oncesı sopnrası dıye konular acıyoruz fakat 1 ay oluyor hala aynı konu duruyor bence yer kaplamaktan baska bırsey degıl.saygılar ıyı bayramlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajlar en yenı tarıhten saatten en eskı tarıhe gore sıralanamazmı.lakın yonetım bu halıylede super dıger forumları alt ust etmıstır acık ara.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajlar en yenı tarıhten saatten en eskı tarıhe gore sıralanamazmı.lakın yonetım bu halıylede super dıger forumları alt ust etmıstır acık ara.
    Onu siz profilinizden ayarlayabilirsiniz.En yeni mesajlar onde olsun isterseniz bu seceneklerde mevcut zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şimdiden tşk.....

zamanımız daha çok var şimdilik açılması katılımın istenilen düzeyde olabileceğini pek sanmıyorum malum ligler vede avrupa maçları buraya olabilecek katılımı şimdiden kısıtlar en azında bu maçların bir
    sezonu bitsin dediğiniz gibi bölüm ister istemez zaten açılacaktır tabiki

saygılar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zamanımız daha çok var şimdilik açılması katılımın istenilen düzeyde olabileceğini pek sanmıyorum malum ligler vede avrupa maçları buraya olabilecek katılımı şimdiden kısıtlar en azında bu maçların bir
    sezonu bitsin dediğiniz gibi bölüm ister istemez zaten açılacaktır tabiki

saygılar:49:
    haklısın ama bence ne kadar çabuk açılırsa iyi olur....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri