MALZEMELER
60 gr un
1 litre beyaz et suyu
1 defne yapraðý
100 ml. krema
50 gr tereyaðý
75 gr domates püresi
75 gr havuç
75 gr soðan
Yeteri kadar kekik

5 kiþilik

HAZIRLANIÞI
Tereyaðýný eritin. Soðan, havuç, defne yapraðý ve kekiði ilave edin. Soðanlar hafif kahverengi olana kadar kýzartýn. Unu ekleyip sarý meyane yapýn, soðutun.
Domates püresini katýp karýþtýrýn. Kaynar haldeki et suyunu çýrparak katýn, tahta kaþýkla pütürleri ezin. Bir taþým kaynatýn, tuz ,biber ekip 1 saat kýsýk ateþte piþirin. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatýn.
Kremayý ekleyip tuzunu biberini koyun.
AFIYET OLSUN!