MALZEMELER
1/2 su bardaðý Amerikan Pirinci
1 tavuk göðsü
2 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet limon
1 yumurtanýn sarýsý
Ýnce kýyýlmýþ maydanoz
Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIÞI
Pirinci ve tavuk göðsünü ayrý yerlerde haþlayýn. Küp þeklinde doðradýðýnýz patates, havuç ve kerevizi tavuk etiyle beraber bir tencereye koyun. Sebzeler iyice piþince, haþlanmýþ pirinçleri ve tuzu da ekleyin. Bir kabýn içinde çýrptýðýmýz yumurtayý ve limon suyunu çorbanýn kaynayan suyuyla karýþtýrýn ve bu karýþýmý çorbaya ekleyin. Çorbanýn üzerini kýyýlmýþ maydanoz ile süsleyerek servis yapýn.
AFIYET OLSUN!


Teþekkur:
Beðeni:


Yer imleri