REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Kaon 570

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Kaon 570

Merhaba bendeki kaonda birden on panelde hic birsey gozukmuyordu bu aleti arka dugmeden kapattim ve tekrar actim simdi ise L219 yaziyor sonra Init geliyor ve orada takiliyor boylelikle on panelde durmadan Init yaziyor neden olabilir tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekran yeşil oluyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba bendeki kaonda birden on panelde hic birsey gozukmuyordu bu aleti arka dugmeden kapattim ve tekrar actim simdi ise L219 yaziyor sonra Init geliyor ve orada takiliyor boylelikle on panelde durmadan Init yaziyor neden olabilir tesekurler

Güncel yazılımlardan hwnize uygun olanı engineer modda yükleyin sorun düzelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ekran yeşil oluyormu
    Init yazisi yesil yazili ama tum ekran normal siyah :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin HCakir su anda hic birseyi yukleyemiyorum ve birde suna dikkat ettim aleti acinca beslemedeki tiristor fazla isiniyor ve sasede ustu sogutu kapali bir integre fazla isiniyor zannedersem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazının sistem bilgisine bakarak hw'sine uygun yazılımı önce kurukafa yükleyerek at cihazın büyük ihtimalle düzelecektir.Eğer int yazısı gidip geliyor cihaz kendiliğinden açılıp kapanıyorsa ve televizyon ekranı yeşil oluyorsa flash yanmış demektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin kucer06 zannadersem senin dedigin cikti flas gitmis dediklerini aynisi oluyor ne tam gunude bozuldu yarin cop gunu ilgin icin tesekur ederim.Iyi bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanada iyi bayramlar arkadaşım cihaz için üzüldüm 30 ytl kadar bir masraf çıkarır zannedersem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzilecek birsey yok biraz daha dayansaydi bakalim bu sistemlerde neler olucak seneye ona gore kendime baska alet almak istiyordum simdi bekleyecegim Hayirli aksamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri