Merhaba bendeki kaonda birden on panelde hic birsey gozukmuyordu bu aleti arka dugmeden kapattim ve tekrar actim simdi ise L219 yaziyor sonra Init geliyor ve orada takiliyor boylelikle on panelde durmadan Init yaziyor neden olabilir tesekurler
Merhaba bendeki kaonda birden on panelde hic birsey gozukmuyordu bu aleti arka dugmeden kapattim ve tekrar actim simdi ise L219 yaziyor sonra Init geliyor ve orada takiliyor boylelikle on panelde durmadan Init yaziyor neden olabilir tesekurler
Ekran yeşil oluyormu
sayin HCakir su anda hic birseyi yukleyemiyorum ve birde suna dikkat ettim aleti acinca beslemedeki tiristor fazla isiniyor ve sasede ustu sogutu kapali bir integre fazla isiniyor zannedersem![]()
Arkadaşım cihazının sistem bilgisine bakarak hw'sine uygun yazılımı önce kurukafa yükleyerek at cihazın büyük ihtimalle düzelecektir.Eğer int yazısı gidip geliyor cihaz kendiliğinden açılıp kapanıyorsa ve televizyon ekranı yeşil oluyorsa flash yanmış demektir
sayin kucer06 zannadersem senin dedigin cikti flas gitmis dediklerini aynisi oluyor ne tam gunude bozuldu yarin cop gunu ilgin icin tesekur ederim.Iyi bayramlar
Sanada iyi bayramlar arkadaşım cihaz için üzüldüm 30 ytl kadar bir masraf çıkarır zannedersem
uzilecek birsey yok biraz daha dayansaydi bakalim bu sistemlerde neler olucak seneye ona gore kendime baska alet almak istiyordum simdi bekleyecegim Hayirli aksamlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri