Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray - Austria Vienna Maç Önce ve Sonrası Yorumlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dua ediyorum GS gol yemeden bitirse bu maçı. Bize bayram hediyesi bu maçımı oynayacaktınız bee.

Birde skorlar böle biterse gruptan çıkmamızı eğerki sahadaki gsli furbolcular sevinerek kutlarsa ben kutalımıcam yaa. hakketmeden gruptan çıkmakmı olurmuş yaa. DUA ETSİNLER GOL YEMEYELİM.. Bu kadar kötü bir maç olamazzz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun gs tur atladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bordo yendi maç bitti yazıklar olsun galatasaray
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu futbolla böyle skorla eğerki gruptan çıkıyorsak ve bu kadar REZİL BİR GECEDE bu kadar berbat bir futbol ile gruptan çıkktıysak ben koyu GALATASARAYLI olarak sevinmiyorum sevinemiyorum.

Biz bayram hediyesi beklerken Galatasaraydan, ELİN BORDOSU galatasaraya hediye etti..Yemin ediyorum sevinemiyorum yaa... Bu kadar sorumsuzluk duyarsızlık olmaz. panionios avusturyada vieni mağlup etti. biz kendi evimizde 1 gol atamadık ki neredeyse yenilecektik be...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zerre kadar sevinemedim bu maça bu kadar ruhsuz futbol olurmu soğuk gibi donmuş bunlar ya hiç ruh kalmamış tur atlasak ne olacakki bu futbolla ilk maçda yenilir elenirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zerre kadar sevinemedim bu maça bu kadar ruhsuz futbol olurmu soğuk gibi donmuş bunlar ya hiç ruh kalmamış tur atlasak ne olacakki bu futbolla ilk maçda yenilir elenirler
    İlk yarı oynana futbolun yarısını oynasak yine iyiydi.. o kadar çok top kaybı ve sahada resmen sallanan zombiler vardı. a.vien neredeyse gol atacaktı. bu başarıyı galatasaray hakketmedi ama bizi ilk maçta yenen bordo bize hediye etti. düşünemiyorum finallere giderken bizi kimlerin yeneceğini belkide fark atacaklar. böyle oynayacaksa gs keşke çıkmasaydı gruptanda belki diğer takımlar bir işyaparlardı. ama eğerki kador revizyona yapmassa veya düzelmesse bu futbol diyecek sözüm yok.. lan FENERE yenilmiş gibiyim be ne sevinmesi. adamın kursağında bıraktınız be..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 2 ci yarıya bakmadım futbolcular tur sevinci mi attılar eger sevindilerse yazıklar olsun yazıklar yuh be
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray tarihinde mucize yaşanmıştır bu gece. 19 aralık 2007. berbat bir futbolla gol atamadan gruptan çıkmak. bu konuyu açarken ne kadar sevinçle açtım ki anlatamam. burdaki maçı düşünmüyordum zaten. %99,99 alırız diyordum. bordo 1-0 olsun yeter diyorum. adamlar 2-0 yenikten 2-3 yaptılar ya. daha ben ne diyeyim. biz birde gol yeseydik burda. neyse yaa.. harbiden canım sıkıldı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yenemediğine tabiki üzüldüm.Demek olmayınca olmuyormuş onlarda yenmek istemezlermiydi ama neticede turu atlayan taraf biz olduk.Dünyada bir tek ölüme çare yok her şeyin çaresi bulunur.Galatasarayın diğer maçları böyle oynayacak diyede bir şey yok.Umutsuzluğa kapılmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yenemediğine tabiki üzüldüm.Demek olmayınca olmuyormuş onlarda yenmek istemezlermiydi ama neticede turu atlayan taraf biz olduk.Dünyada bir tek ölüme çare yok her şeyin çaresi bulunur.Galatasarayın diğer maçları böyle oynayacak diyede bir şey yok.Umutsuzluğa kapılmayalım.

Haklısın ama UEFA ve SÜPER KUPAyı aldığımız seneden beri 6-7 sene oldu. bu kadar zamandır bizim yaptığımız bir çok maç hep böle devam ediyor. basit takımlar yüzünden eleniyoruz. ALİ SAMİ YENde bu maç alınmalıydı..1-0 olsun bizim olsun ama olmadı.. BORDOya teşekkürler..

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri