REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: next cihaz hakkında yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next cihaz hakkında yardım

ark. benim cihazım next ye2000xplus uydu horbitte enson yazılımı ve soft camı attım hala ***** kanal yok varda oda gece yarısından sonra açılıyo yani multivisyonlar ben o kanallar açılana kadar yatıyom. benim izlemeye hakkım yokmu yani. heheheh biraz utamdım da emeğe geçem ark. tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum konu başlığını değiştirdim konu açarken başlıklarına dikkat ederseniz daha iyi olur en azından o konu hakkında bilgisi olan birileri çıkar yardımcı olur!!
    sorununa gelince şu an ***** kanalların büyük çoğunluğu gitti o yüzden zaten hiç kimsede izlemiyor biraz sabır yeni gelişmeler olunce hemen bilgisini burda bulursunuz kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar next ye-2000x plus cihaza 5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF614p 120207 MO23.00.hex yazılımını attım ancak cihaz açılmıyor 8 yazıyor kalıyor ne yapmalıyım acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    Konu sabır tarafından (24-12-2007 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış yazılımı atarsan işte olacağı bu doğru yazılımı at düzelmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabır Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar next ye-2000x plus cihaza 5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF614p 120207 MO23.00.hex yazılımını attım ancak cihaz açılmıyor 8 yazıyor kalıyor ne yapmalıyım acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    cihaz fişe takarken aynı anda ön panelden aşağı tuşuna basarsın boot mode a geçer sonra stb1.06 yı açarsın comunu seçer connect olursun yazılımı atarkenden boot mode ı tıklarsın ve atarsın cıhazına uygun yazılımda burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu mahlukabi tarafından (24-12-2007 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri