Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Softcam nasýl oluþturulur,yapýlýr?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Softcam nasýl oluþturulur,yapýlýr?

Selam umarým bu konu yasak konu deðildir Kosovalý arkadaþ softcam oluþturup bize sunuyor çok teþekür ediyorum ama bu softca nasýl yapýlýyor bize izah edebilecek kiþiler varmý?Viaccess,irdeto,seca ve diðerlerinin sofcamý nasýl yapýlmakta forumda aradým bulamadým.þimdiden teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herhangi bir softcam sað týkla düzenle týkla içeride keyler mevcut istediðini deðiþtir kaydet tamamdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Düzenlemeyi hangi programla yapacak neden yazmadýn ?
    Öyle saðtýk düzenle demekle olmaz bu iþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 Uslubunuz Hoþ Deðil

Alýntý htboy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Düzenlemeyi hangi programla yapacak neden yazmadýn ?
    Öyle saðtýk düzenle demekle olmaz bu iþ.
    Arkadaþým bu uslupla buradan yararlanamazsýnýz. Bu ne biçim tavýr böyle. Burda herkes iþini gücünü býrakýp sizlere yardýmcý olmaya çalýþýyor ama sizin bir sövmediðiniz kalmýþ arkadaþa. Ayný üslupla devam ederseniz bir daha buraya giremezsiniz. Adam gibi yardým istemeyi bile bilmeyenlerin yeri deðil burasý. Kendine gel. Adamýn asabýný bozmayýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým bu uslupla buradan yararlanamazsýnýz. Bu ne biçim tavýr böyle. Burda herkes iþini gücünü býrakýp sizlere yardýmcý olmaya çalýþýyor ama sizin bir sövmediðiniz kalmýþ arkadaþa. Ayný üslupla devam ederseniz bir daha buraya giremezsiniz. Adam gibi yardým istemeyi bile bilmeyenlerin yeri deðil burasý. Kendine gel. Adamýn asabýný bozmayýn.
    Adamýn asabýný bozmayýn demek bozuk üslup deðil de nedir öyleyse bana anlatýrmýsýn ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Anlatayým Kardeþ

Alýntý htboy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adamýn asabýný bozmayýn demek bozuk üslup deðil de nedir öyleyse bana anlatýrmýsýn ?
    Benim bozuk uslubum senin gibi yardým istemesini bilmeyenlere karþýdýr. Bak az sabýrlý olsan arkadaþ ne güzel açýklamýþ. Ama sen napýyorsun? Ýlk yazdýðýn mesajýný bir daha okumaný tavsiye ediyorum.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ kke dosyasýný nasýl düzenliycez?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar sofcam dosyasýnýn üzerinde sað tuþ yapýnca :düzenle seçenegi gelir orayý açarsanýz karþýnýza word sayfasý gelir,ordan keyleri elle gireceksiniz.Düzenlemek için proðram gerekmez.Selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet çözdüm olayý kardeþ eyvallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri