REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: D SMART için hangi cihaz??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D SMART için hangi cihaz??

arakadaşlar D SMART almayı düşünenler için faydalı olur diye açıyorum bu konuyu kullananlar ve satan arkadaşlar buraya fikirlerini yazabilirler
    D SMART almak isteyen biri için hangi cihazları tavsiye edersiniz ve sebebi??
    yorumları bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence almasınlar yazık olur paralarına ben aldım ama pişman oldum herhalde dsmart yetkilileri bu ucuz ve seyredilemeyen filmlere para vermemişler belgeseleri kötü çoğu ingilizce ama karar sizin,bide makinesinin kalitesini kimse begenmiyor servisci bile dijitürkte aynı vestelin en dandik makinesini kulandırıyorlar
    Konu sonsuzlukk tarafından (21-12-2007 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 gundur şifresiz tamamen basat kanallar malesef bu kanallarla bu iş olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 gundur şifresiz tamamen basat kanallar malesef bu kanallarla bu iş olmaz
    katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tam anlatamadım galiba ben burada D SMART ı eleştirin veya meth edin diye açmadım konuyu cihazlar hakkında yazılar olursa burada daha iyi olur yoksa benimde bi işim olmaz D SMART ile ama burası bilgi forumu ise D SMART ALMAYA KARA VEREN biri geklipte gerekli bilgileri alsın istiyorum bundan sonra bu tür msj lar olursa silmek zorunda kalacağım bilginiz olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar tam anlatamadım galiba ben burada D SMART ı eleştirin veya meth edin diye açmadım konuyu cihazlar hakkında yazılar olursa burada daha iyi olur yoksa benimde bi işim olmaz D SMART ile ama burası bilgi forumu ise D SMART ALMAYA KARA VEREN biri geklipte gerekli bilgileri alsın istiyorum bundan sonra bu tür msj lar olursa silmek zorunda kalacağım bilginiz olsun
    arkadaslar hepsi aynı sadece kasaları farklı sayılır aa bu foruma bakılacak olursa hiçbir platforma uye olmama gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanın hepsi aynı gibiydi ama, c.si günü değiştirme kampanyasından yeni d-smart uyumlu next 9500 xcıs aldım. cihaz süper. geciş hızı artmış, donma yok, kumanda değişmiş yeni estetik ve beyaz renkli. işte link.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkurler next. hayırlı olsun Türkiye...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu umuter tarafından (02-01-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu umuter tarafından (02-01-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri