REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: windows yavaş başlıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart windows yavaş başlıyor

arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz benim bir sorunum var bilgisayarım çok ağır çalışıyor programları yavaş açıyor reset yaptığım zaman 10-12 dk da bilgisayar açılıyor.. format attım değişen bişey olmadı aynı ne yapmam lazım sorun neden kaynaklanıyor yardımlarınızı bekliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

burdaki programı kulan ama once başlat-çaliştir-msconfg yaz entere bas karsına gelen pencereden hizmetlere gel orda altta tüm vindovs hizmetlerini gizle butonu var onu işaretle boylece windowsun sıstem dosyaları gızlenecek gerıye senın pc acılırken kulandıgın programlar var orda alakasız olanların onunden ısatreti kaldir daha sonra başlangıc kısmına gec ordanda başlangıçta çalışmasını istemediğin uygulamaları kaldır makınenı yenıden başlat

vede verilen linkdeki programıda kulanabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginiz için teşekkürler ama dediğiniz gibi hizmetler bölümündeki bütün kutular işaretli başlangıç kısmında da sadece 2 tane kutu işaretli onlardan olacağını sanmıyorum.. bilgisayar şuan açık fakat bir internet sayfası açmak istediğim zaman çok ağır açılıyor.. program çalıştırmak istediğimde açılmasını çok bekliyorum formattan oncede böyleydi sonrasında aynı düzelmedi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunu bir denermisin yeni yükledim cok guzel bir program umarım duzeltir
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri