çevrilmeye çevrilmeye çanak küf tutmuş
biraz zor olacak
çevrilmeye çevrilmeye çanak küf tutmuş
biraz zor olacak
ama olmadı
Kardeş olmaz diye birşey yok. Olur. Önce çanağın yanına 37 ve daha küçük bir tv ile alıcını kur. Tabi mümkünse. Ya da evinde yukarıda arkadaşların verdiği HOT BİRD kanallarından birini ayarla çık. Türksattan batıya doğru çok az ve yavaş yavaş çevir. Cep telefonuylada evdekilere sinyal gelip gelmediğini sor. Tv yanındaysa kendin izle. En yüksek sinyal seviyesini yakalayınca çanağını sabitle. Kolay gelsin.
Saygılar.
ama aşağı - yukarı oynaması lazım çok denedim olmadı 4 saattir bununla uğraşıyorum
Kardeş, sabah tekrar Türksaı bul. Ondan sonra çanağını sağa sola dönecek şekilde direğinden gevşet. Ve çanağını çok yavaş bir şekilde batıya doğru döndür. Fazla döndürme. Yukarıda dediğim gibi sinyali yakaladığında sabitle çanağı. Bu sefer çanağın LNB ucunu çok az aşağıya doğru eğ. Yani iyi bir sinyal alıncaya kadar. Arkadaşım yanlışlıkla kolun çarpsa Türksat çanağınına Hot Birdi bulursun. O kadar kolay bulması. Kolay gelsin.
Saygılar.
hmmm.... haftasonu uğraşayım artık epeyce uğraştım Zaten türksat'a işaret koymuştum çizgileri çakıştırınca türksat bulunuyor
ya bişey soracağım Peki çanağı aşağı yukarı oynatcak mıyım? emmi???
:45: tamam bugün yapıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri