REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hotbird'i bulamıyorum YARDIM!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çevrilmeye çevrilmeye çanak küf tutmuş

biraz zor olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş olmaz diye birşey yok. Olur. Önce çanağın yanına 37 ve daha küçük bir tv ile alıcını kur. Tabi mümkünse. Ya da evinde yukarıda arkadaşların verdiği HOT BİRD kanallarından birini ayarla çık. Türksattan batıya doğru çok az ve yavaş yavaş çevir. Cep telefonuylada evdekilere sinyal gelip gelmediğini sor. Tv yanındaysa kendin izle. En yüksek sinyal seviyesini yakalayınca çanağını sabitle. Kolay gelsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama aşağı - yukarı oynaması lazım çok denedim olmadı 4 saattir bununla uğraşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş, sabah tekrar Türksaı bul. Ondan sonra çanağını sağa sola dönecek şekilde direğinden gevşet. Ve çanağını çok yavaş bir şekilde batıya doğru döndür. Fazla döndürme. Yukarıda dediğim gibi sinyali yakaladığında sabitle çanağı. Bu sefer çanağın LNB ucunu çok az aşağıya doğru eğ. Yani iyi bir sinyal alıncaya kadar. Arkadaşım yanlışlıkla kolun çarpsa Türksat çanağınına Hot Birdi bulursun. O kadar kolay bulması. Kolay gelsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmmm.... haftasonu uğraşayım artık epeyce uğraştım Zaten türksat'a işaret koymuştum çizgileri çakıştırınca türksat bulunuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bişey soracağım Peki çanağı aşağı yukarı oynatcak mıyım? emmi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Evet

Alıntı ilo_11 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bişey soracağım Peki çanağı aşağı yukarı oynatcak mıyım? emmi???
    Kardeş hod Birt yayınını yakaladığında sabitle. Ve çanağıyın LNB ucunu çok az aşağıya doğru eğeceksiniz. Yani en yüksek kalite ve seviyeyi alıncaya kadar. Bilginlerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: tamam bugün yapıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilo_11 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar Hotbird'i bulamıyorum anteni türksat'tan Hotbird'e çevrimek istiyorum am olmuyor sinyal gelmiyor...Yardım edin....
    bilader senin hispasat ayarlamaya çalıştığını düşünüyorumda.... hotbird i de bulamıyorsan artık!!!!

kolay gelsin

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri