Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Menemen Olayı'nı Unutmayın....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kubilayı ve menemen hadisesini nasıl unutabilirizki
    sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İbalaban kardeş ellerine ve yüreğine sağlık bu belgeyi bulup buraya, taşıdığın için. Bazılarının üç-beş çapulcu dediklerinin kimler olduğunu inşallah okurlarda çevrelerine at gözlüğü ile bakmazlar. Belgeyse alın size devletin belgeleri. Okuyun ve ibret alın. Ama biliyorum siz böyle uzun metinleri okuma zahmetine katlanmazsınız. Hatta öyle katlanmazsınız ki kendi kopyala-yapıştır yazılarınızı bile okumazsınız. Sadece başlığına bakıp bir-iki cümlelik yorum yaparsınız. Nerden mi biliyorum? Yıllardır sizi izliyorum forumlarda da oradan biliyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunların hiç birine inanmıyorum.leyla nın yazdıklarına nispeten katılıyorum.amma şu andaki DERİN DEVLET denilen şey O zamanlarda da vardı.örneğin sincan.daha bircoğu var da kısaca.tarafsız bir hükümet gelir ise ve sol görüşlü arkadaşlar da hükümeti kabul eder ise TÜM İSYANların altında SOL kesim cıkacak.çünkü bu kişiler dış mihrakların palavra ve ülkemizi bölmek için her yola baş vuruyorlar.TÜRKÜZ TÜRK KALACAĞIZ VATANIMIZI ASLA BÖLDÜRMEYECEĞİZ.ülkemizi asla sol a teslim etmeyeceğiz.sol şu anda uyduracak bir şey bulamadı.. başladı kendisini yemeğe örneğin BAYKALa tuzak. menemen olayıda bunun benzeri.
    Konu fakara tarafından (03-01-2011 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menemen olayı müslümanları cezalandırmak isteyen zihniyetin provokasyonudur er yada geç gerçekler ortaya çıkacaktır.derin yapının tezgahları buğünde devam ediyor.uyanık olalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menemende ne çok esrar içen varmış olayda nekadar basite indirgenmiş tarih yeniden yazılıyor desenize helal olsun bacım sana şimdikiler mi ? derin devlet eskiler mi ?düşünün bakalım suçsuz insanlar 2yıldır hapis emmi hocamın sözlerinin altına imza atarım birde bence menemene bir uğrayın derim şimdilerde korkun göç alan memenin eski insanlarını bir dinleyin bakalım ne anlatacaklar bir esrarkeş mi?yoksa bilinçli gözü dinmiş birimi kubilayı ŞEHİT etmiş oda yetmemiş kesik başı gezdirerek tekbirler eşliğinde neyapmaya çalışmışlar öğrenin derim gercekleri bukadar sabtıranlara helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Türk'üm , ben Müslüman'ın demekle ne Türk olunur ne de Müslüman. Bizler Türk Müslümanlarız. Buradaki hunharca işlenen cinayet, hem Türk'e hem Müslüman'a hem de 0rduya saldırıdır. Çünki Şehit Kubilay, hem Türk hem de müslümandır. HEM DE ORDU MENSUBU.Ben Türk'üm diyen tarihini, sağlıklı belgelere dayanan kitaplardan. Ben Müslümanım diyen dinini, türkçe yazılmış Kur'an'dan öğrenmelidir. Aksi hâlde önünüze konanı yediğiniz sürece başkalarının çıkarlarının konu mankeni, piyonu,figüranı veya sahibinin sesi olarak kullanılırsınız; Tıpkı Derviş Mehmetler gibi. Derviş Mehmet işsiz güçsüz serserinin teki, kimin adamıydı: Milli kuvvetlere karşı savaşan sıkışınca yunan kuvvetlerine katılan, yurt dışına kaçan çeteci Çerkez Ethem'in. Peki olayı organize eden ve parayla finanse eden kim: Baş Şeyh, ve onun adamlarından Laz İbrahim Efendi. Bir tarafta vatanı kurtarmak için düşmanla çarpışanlar, karşılarında ise ayrıca iç düşmanlar. Hakiki müslümanlıkla bağdaşıyor mu? Din kullanılarak her devirde kullanılan zavallı hakiki müslümanlar.
    Gençler, Size söylenenleri daima irdeleyin, Kendinizi kullandırtmayın.Kendinizi lekelemeyin yanlış söylem ve davranışlarla. Başkalarının maşası olmayın. En güzel kaynak Turgut Özakman'ın hakiki belgelere dayalı(sonunda yazılı olan) cumhuriyet'le ilgili kitapları. Orada yazılı olanların tersini kimse söyleyemez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cngzhn Nickli Üyeden Alıntı
    Derviş Mehmet işsiz güçsüz serserinin teki, kimin adamıydı
    28 şubatta ali kalkancı, müslüm gündüz ve fadime şahin kimin adamıysa derviş mehmet de onların adamıydı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok önceden açılan bir konu yeniden gündeme gelmiş,herkesin yazdıklarında haklılık payları var ama sanki yobazlık sanki müslümanlık vede islammış gibi yaklaşımlar var.bunları ayırın yobazlığın dini imanı olmaz.sadece günün ihtiyaçlarına göre malzeme olarak kullanılırlar.kamplaşmayı ne kadar seviyoruz.karşıta karşıt oluşturmayı.yobazlığı ,provakasyonlarıgiidpte kimse islama mal etmesin.,bazılarıda çıkıpta islama saldırı diye algılamasın.menemen olayı bir provakatif olaydır tıpkı madımak gibi,tıpkı başbağlar gibi,yobazlık provakasyonlar bu ülkede bitmez.kimi konuşulan örnekler gibi sert olur,vahim olur kimide o kadar yumuşaktırki hissetmezsin bile....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok önceden açılan bir konu yeniden gündeme gelmiş,herkesin yazdıklarında haklılık payları var ama sanki yobazlık sanki müslümanlık vede islammış gibi yaklaşımlar var.bunları ayırın yobazlığın dini imanı olmaz.sadece günün ihtiyaçlarına göre malzeme olarak kullanılırlar.kamplaşmayı ne kadar seviyoruz.karşıta karşıt oluşturmayı.yobazlığı ,provakasyonlarıgiidpte kimse islama mal etmesin.,bazılarıda çıkıpta islama saldırı diye algılamasın.menemen olayı bir provakatif olaydır tıpkı madımak gibi,tıpkı başbağlar gibi,yobazlık provakasyonlar bu ülkede bitmez.kimi konuşulan örnekler gibi sert olur,vahim olur kimide o kadar yumuşaktırki hissetmezsin bile....
    güzel bir tertipti...tertibi yapanlar başarılı oldular...yıllardan beri başarıları devam ediyor... istiklal mahkemelerinde sallandırılan onca masum un adı bile zikredilmiyor...aslında onlar içinde bir lanetleme merasimi yapılmalı hersene...o mahkemeleri kubilay olayı ile beraber lanetlemeli... mahkeme başkanlarını...mahkemelere onay veren liderleri...o mahkemelerde emeği geçen her zevatı...tırnak ucu kadar katkısı olan kimse dışında kalmamalı o lanetin...kabirleri ateş dolsun. azap dolsun. (haklı olana, doğru yapana lafımız yok. masumun kanına girenler için)

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri