Ben Türk'üm , ben Müslüman'ın demekle ne Türk olunur ne de Müslüman. Bizler Türk Müslümanlarız. Buradaki hunharca işlenen cinayet, hem Türk'e hem Müslüman'a hem de 0rduya saldırıdır. Çünki Şehit Kubilay, hem Türk hem de müslümandır. HEM DE ORDU MENSUBU.Ben Türk'üm diyen tarihini, sağlıklı belgelere dayanan kitaplardan. Ben Müslümanım diyen dinini, türkçe yazılmış Kur'an'dan öğrenmelidir. Aksi hâlde önünüze konanı yediğiniz sürece başkalarının çıkarlarının konu mankeni, piyonu,figüranı veya sahibinin sesi olarak kullanılırsınız; Tıpkı Derviş Mehmetler gibi. Derviş Mehmet işsiz güçsüz serserinin teki, kimin adamıydı: Milli kuvvetlere karşı savaşan sıkışınca yunan kuvvetlerine katılan, yurt dışına kaçan çeteci Çerkez Ethem'in. Peki olayı organize eden ve parayla finanse eden kim: Baş Şeyh, ve onun adamlarından Laz İbrahim Efendi. Bir tarafta vatanı kurtarmak için düşmanla çarpışanlar, karşılarında ise ayrıca iç düşmanlar. Hakiki müslümanlıkla bağdaşıyor mu? Din kullanılarak her devirde kullanılan zavallı hakiki müslümanlar.
Gençler, Size söylenenleri daima irdeleyin, Kendinizi kullandırtmayın.Kendinizi lekelemeyin yanlış söylem ve davranışlarla. Başkalarının maşası olmayın. En güzel kaynak Turgut Özakman'ın hakiki belgelere dayalı(sonunda yazılı olan) cumhuriyet'le ilgili kitapları. Orada yazılı olanların tersini kimse söyleyemez.