layla kardeşimiz bir yerlerden kopyala yapıştır yapmışsın ama bu sözlerin kime ait olduğunu yazmamısın , ben burda sayfalarca destan yazmayacam , işi çok kısa olarak bir kaç çümleyle bağlayacam.
bak leyacım , bu yazdıklarını okudum , sonra döndüm bir daha okudum, sonra döndüm sadece senin kopyala yapıştırmanı birdaha okudum , yemin bilah olsunki kahkahalarla göldüm, neden güldüğümü anlamanı istiyorum( şimdi yazımın devamını okumadan yukardaki alıntıyı oku senın yazdıkların sonra kaldığın yerden devam et benim yazdıklarımı okumaya) , ve şunu anla tarih öyle 5-6 esrarkeşle yazılmıyor, bir menemenide 5-6 nerde akşam orda sabah , gezen sonra durduk yere menemene uğrayan sonra , birden kafada yıldız gibi çakan bir işaretle müftü camine uğrayan , halka kışkırtan manga manga askeri ,esrar çekerek kıyak kafayla püskürten 5-6 kişiyle yazılmıyor, tarih gerçeklere dayanılarak yazılıyor...
onun için lütfen tutarlı kanıtlar yazın olay zaten kopuyor , yazılarda işin özü ortaya çıkıyor, düşüncelerin sahibi Cumhuriyet gazetesine vuruyor, birde diyorki , olaylar olduğunda zaman yoktu , bu yazıda zaman yazarlarından bir zatın yazısı....
Yer imleri